surass Öğretmenlik gibi kutsal bi mesleğe sahip olduğumuz için şanslıyız 🤍 Ama unutmayalım ki en büyük öğretmenlik ; annelik. İyi ki varız canım anneler 🤍
zeynepmommm HappyKids Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere atanan atanamayan bütün öğretmenlerin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN 🎀🎈♥️
Seymanur9 HappyKids tüm atanmış , atanmamış meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun 🤍 İngilizce öğretmeniyim atanmak istesem bir 65 puana bakıyor ama kızıma bakmak onunla olmak paha biçilemez atanmaktan daha önemli şeyler var güzel anneler 🤍🤍🤍
Minibee Baş öğretmen ulu önder ATATÜRK’üm sayesinde cumhuriyet öğretmeni olmanın haklı gururu ve mutluluğu ile tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum🌷Günümüzü kutlayan arkadaşlarımıza teşekkürler😊
LinaTuba Sukursebebiii ne doğru söylediniz acı ama gerçek atanamayanları öğretmenden saymıyorlar çevrenin davranışı Bİle farklı bende atanamadım maalesef ama olsun kısmet
Ozgullukben Linaekin sağolun ama çalışmak gibi bir düşüncem yok halimden memnunum onu belirtmek istedim kim nasıl isterse öyle yaşamalı.