Ozgullukben Öğretmenlikle annelik arasında kalıp anneliği tercih ettiğim gün benim için. İnsanların mesleği bırakmamı sonsuz kınadıkları gün . Olsun . Anne olarakta eğitimci sayılmaz mıyız ? İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı. Bana bakan bir çift göz beni çok mutlu ediyor. Yeter de artar bile.
Nazlideniz HappyKids Başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere çocukların kalbine dokunan tüm güzel öğretmenlerin günü kutlu olsun 🌹✨
PurpleTail HappyKids Atamın kurduğu cumhuriyetin öğretmeni olmaktan gurur duyuyorum, tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım. 🌸
Busragokceberra HappyKids Basta ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN ve tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Denizzz88 HappyKids Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun 💐💐
Siyahii HappyKids canımız öğretmenlerimizin ve benm gibi atanamayan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun😍😍
KonudanBagimsiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında,bilimle,ilimle;aydınlıkla yetiştireceğmz nice Öğretmenler gününe.Günümüz kutlu olsun!Atanan atanamayan, ücretli öğretmenlikle emeği sömürülen onurlu meslektaşlarıma selam olsun🌸🍀
Nhkya Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar bı şey soracağım her dara dustugunde arayan mesaj atan ama böyle bı günde asla mesaj atmayan kişiler var mı sizin cevrenizde de özellikle siz onların özel günlerini unutmazken.
Ozgullukben Linaekin sağolun ama çalışmak gibi bir düşüncem yok halimden memnunum onu belirtmek istedim kim nasıl isterse öyle yaşamalı.