babyandmom1 Bebeklerinizi ne sıklıkla banyo yaptırıyorsun? Malum kış geldi. Benim kızım öksürüyor o yüzden kararsız kaldım
2minosprenses babyandmom1 vallaha yalan yok kizim 11 aylik haftada 1 yaptiriyorum cunku hastalanmasini istemiyorum 😔😔
IceLady babyandmom1 5 aylık oglum 3 günde bir yıkıyorum alıştı suyuda cok sevıyor yrım saat suyun içinde durur hemde daha rahat uyuyor
Dedimolabilir babyandmom1 valla 9 bucuk aylik haftada iki kere yıkıyorum cunku cocuk bu bebeklee temiz olmazsa uyuyamaz ki disarida çıkmıyorum hastada olmuyor sukur .
Balkizlarim babyandmom1 her gün akşam 7 de yıkıyorum en geç 9 da gece uykusuna yatar banyosuz duramıyor 3 kızımda yaz kış farketmez kızlarım için odanın ısısını ayarlıyorum hem düzen hemde rahat uyku oluyor en küçüğü 23 aylık 😍
Bebek-annesi 2minosprenses hasta da olsa yıkayın der doktorlar 2-3 günde bir 1 hafta çok uzun değil mi ya 🤷🏻♀️
Biricigimmm 2minosprenses haftada 1 ideal bencede 5 gunde bir yikadigimda bile hasta oluyor yazin her gun yikadim cocouk yurekli hasta oldu
ebruss446 2minosprenses çocuklar banyo yapınca hasta olmazlar üşüyünce hasta olurlar banyodan sonra hızlıca giydirince hiç bişey olmaz korkmayın bir hafta çok uzun bir süre bence ben bazen günde iki kere banyoya sokuylrum
Senemmm11 2minosprenses iyide cocuk banyo yapmazsa da hasta olur. Banyodan sonra sıcak bir ortamda hızlıca giydirip üşütmezseniz hasta falan olmaz. Ben günlük yıkıyorum oglumu saçlarını güzelce kurutup hızlıca üşümeden giydiriyorum hiç hasta falan olmadı banyo yapiyo diye
Prensesim_prensesim01 IceLady aynen benimde 11 aylık kızım 2 günde bir yıkıyorum geçeleri çok rahat uyuyor
Eslemin_Annesiii Balkizlarim banyo etmeye suya mi alıştılar acaba banyosuz duramiyor lar ve alıştılarsa uyuyamazlarda :(
TheBaby babyandmom1 Hastada olsa gğn aşırı devam. Buharda burnu açılır ve rahatlar bebek dedi doktor. Yazın zaten her gün
1yh- 6 aylık bebeğim her gün yıkıyorum doğduğundan beri bazen aksarsa diğer gğn kesin yıkamış oluyorum . Yazları ev çok sıcaktı günde 2 kere yıkıyordum
Zumrasmom Benim bebeğim 8 aylık haftada iki gün banyo yaptırıyorum,yazın her gün yapıyordu. Kendime perşembe-pazar olarak gün belirledim o günler de yapıyor.
sldmoom babyandmom1 Bi gün durup diğer gün yıkıyorum evim yerden ısıtma rahat yatar diye düşünüyorum ama kötü mü ediyorum bilmiyorum
kadertpc sldmoom benim evde alttan ısıtmalı bende bir gün durup bir gün yıkıyorum hastalanmazlar inşallah ama gelişimleri için yıkamak iyi hem de rahatliyoar
Ayse2525 babyandmom1 Benim oğlumda öksürüyor hapşırıyor o yüzden haftada bir şimdilik 😒 6 aylık bebeğim babasının kucağında banyoyu iyice ısıtıp öyle yıkıyoruz
sarmaliklahana babyandmom1 2 ay 9 günlük hergün yatırıyoruz. Odaya yasıyorum küveti kovayı UFO acıyorum. Petekler acık en düşükte bir yandan da. Alıstı huzursuz oluyor yıkamazsak. Bugün aşı oldu mesela 2 gün yıkanamayack ne yapıcam bilmiyorum daha şimdiden uyuyup uyanıyor 🥴
Mervengin Kızım 5.5 aylık,haftada 1 yaptırıyorum eğer kakası sırtına kadar çıkmadığı sürece.Mağlum kış geldi hasta olmasındansa daha az sıklıkta banyo yaptırmak gerek bence.
IceLady Mervengin aksine bebekler ne kdr su ile oynarsa daha cabuk büyür rahat uyur sakinlesir boyu uzar. Ozellıkle atak ve diş dönemlerinde. Bizler bile duş alınca nasıl rahatlıyorsak onlar ıcınde geçerli 😋
-erCansu- babyandmom1 bugüne kadar kışın hep 2 günde bı yıkadım hasta olduğu zamanlar banyo süresini kisalttim banyo yaptırıp dışarı çıkarmıyorum gece uykusuna geçmeden bı iki saat önceden yıkıyorum bı skinti olmadı hiç banyotla ilgili aksine hasta olunca buharla banyo burnunuda açıyor daha rahat ediyor 1 buçuk yaşına kadarda küçük ısıtıcı yaktım hep banyoda