Mefeannesi Merhaba anneler 👋 5 aylık bebeğim doktorumuz bi kaç aydır geceleri 6 saati bulabilir dedi beslenmesi o kadar bulmuyoruz uyanıyor oğlum ilk baştaki gibi her zaman 2 saatte bir mi kaldırıyorsunuz uyanmazsa bebiş
Alpbeybi Mefeannesi doktor 3 aydan beri 10 saate kadar uyusun kaldırma dedi ama bebe 4 saatte bir kalkıyor. Uyanmadan ben emzirmek için kaldırmıyorum. 5,5 aylık
Asenat3465 Mefeannesi 4 ayligiz bir aydir geceleri nadir kalkıyor doktor acıktıkca kalkar dedi uyandırma diye aciktiginda uyaniyor gerek duymuyorum bu yüzden
Mefeannesi Alpbeybi bizimkide 6 saat dedi geç diyenler oldu merak ettim zaten benmde oğlum uyanıyor 6 yı bulmaz
ikircikli_kircicegim Alpbeybi benim kızım da 3 aylik. Kilosu her şeyi normal. Gece beslenmezse bir sorun olmaz mı? Ben kaldirmazsam genelde gece kalkmıyor. İçim rahat etmiyor en az bir kere kaldırıyorum. Aç kalır kilo almaz diye korkuyorum.
Mefeannesi Asenat3465 dün bir arkadaş korkuttu beni de doktorların çoğu 6 aya kadar 2saatte diyor diye de teşekkür ederim
Skkssjajjsjs Mefeannesi yok canım ben bugun aldım hipp marka pirinçli tahıllı temiz içerik saglıklı günde bi kere gece yatmadan vericem meyveliler ek gıdaya geçince daha iyi olur yani tatlı şeyleri ek gıdaya başlayınca yesinki sebze reddi olmasın diye benim söylediğim tamamen tatsız bişey bi tık katı yapıp veriyorsun
Asenat3465 Mefeannesi bende endise ediyordum niye uyanmıyor diye ama durum boyle olunca korkacak birsey olmuyor bebekler büyüdükçe uyanik kalma sureleride artıyor boyle oluncada yoruluyorlar haliyle yatıyorlar sıkıntı yok 😊
yaprak_34 Mefeannesi benim kızım 5 aylık gece 12 de süt içiyor sabah 11 e kadar daha içmiyor 🤷♀️Bazen de sabah 5 gibi içer .
Mefeannesi Skkssjajjsjs onu duydum evet yarın kontrolümüz var sorumda bi doktora teşekkür ederim canım
Alpsmomm Bebeklerin uykuyada ihtiyacı var büyüme hormonu uyurken salgılanıyor aç kalınca zaten uyanıyorlar bence uyandırmayın doktorlar da öyle söylüyor zaten 54 günlük bebeğim bazen 4 -5 saat uyuduğu oluyor anne yüreği içim içimi yiyor ama uyandırmıyorum
Sssbbbb Mefeannesi beş aylık olacak hala gece iki defa 150 ml süt içer. Ben o uyanmadan sağıp veriyorum hep. Uzun bir sürede gece beslenmesini kesmeyi düşünmüyorum kilosu iyi olsa bile. Uyku beslenmesi yapıyorum genellikle