alvisinannesi rla Müge anlıda baktım dede tutuklu dedi ben şok oldum ama başka bilgi vermedi. sadece üstü kapalı genel olarak konuşup tecavüz var gibi konuşma yaptı. çocuklarınızı paylaşmayın onlara karşı duygu besleyenler var tarzı konuştu 😔bu yıl sonunda bitecekmiş yasak Ocak ta açıklayacağım dedi.
Ecreee Derinmevzular vlla ben izleyemedim Sabah,. Sayfasına baktım Müge anlinin sayfasıni yöneten kimse yazmış…
Dilaylaa bebelendikK ben en son arkadaşım ile çocuğun bulunduğu gün konuştum. Darp dahi yok dedi arkadaşım. Hatta bir kardeş kıskançlığı bile olabilir de dedi . Götürüp sadece itilmiş gibi duruyor ama alt tarafı çıplak olduğu için tabiki düşünceler değişiyor dedi . Birde mesela aile çok garipti . 🤷 Olayın başından beri . Çocuğun daha önce kaybolmuş olabileceğini de konuştuk. Sperm mevzusu hiç yoktu .
Tugbatugba123 Dilaylaa Ama müge anli üstü kapalı pedofiliden bahsetti. Bu sapik zihniyet bitmiyo çocuklarınızı iki dakika bile ayirmayin gözünüzün önünden kimseye en yakınınıza bile güvenmeyin dedi
Derinmevzular Dilaylaa benim anlamadığım 30 yaşındaki bir kadının tecavüze uğradığını anlamak için otopsiye ihtiyaç vardır ancak çocuk için gerek yok dışarıdan bile bu anlaşılır. Ön otopside muhakkak anlaşılmaliydi. O zaman soğuktan öldü dediler, şimdi ise dedenin spermleri uyuştu diyorlar. Burada bir sıkıntı var
F-Betul Dilaylaa İnşallah yoktur inşallah yoktur inşallah Allahım bir yavru bunj yaşamamış olsun ne olur 😔😔😔😔😔😔😔
Linaaa1 bebelendikK Allah’ım daha neler gorecez gerçekten biri buna dur demeyecek mi daha kactane çocuk katledicek .
Derinmevzular Dilaylaa istismar yok mu canım genitalinde yırtık var diyorlar ama… Yani cocuguj traktörden düşüp ölmesine razıyım inanın… Ya da boğup öldürmesine vs…. konuştuğumuz şeye bak ya. Yayın yasağı sizce neden geldi.
Derinmevzular Dilaylaa annesi selvi yagal gozalti bittikten sonra kayinpederimin neden tutuklandığını bilmiyorum işimiz bitti hayvanlarimizin başına geldik demiş. Hasan yagal da ailenin büyük oğlu yani tiktokya müslümenin fotoğraflarından video yapmış ve canım kardeşim falan yazmış dün.
Dilaylaa Tugbatugba123 Derinmevzular Otopsi raporu yayın kalksa dahi kamuoyuna açıklanmayacak diye biliyorum 🤷 yani şuan kimse kesin bir şey söyleyemez ki bunlar söylentiler ama zaten bir tutuklanma var , Leyla davasında tüm sanıklar serbest şuan . Müslüme olayının savcısı iyi bir savcı neyseki .
Derinmevzular Dilaylaa bu arada ekip dediğiniz muslumenin dosyasını arastiranlardan biri mi. Twitterda bir kadın da abisinin sperm örneği otopside belli olmuş tecavüzden öldüğü kesin sağlam yerden bilgi aldım diye yazmış. Zaten istismar olmasaydı yayın yasağı da gelmezdi :(
Dilaylaa Derinmevzular Ya aslında yayın yasağının sebebi çok başka , benim arkadaşım müge anlının ekibinden .
Derinmevzular bebelendikK Bence bazen de sallıyor büyükşen olayında da Büşra bir uzun boyluydu gelen bir kısa boyluydu diyor net ifade vermiyor çünkü iki kişi içeri girdi diye açıklıyordu. Hiç de öyle bir şey yokmuş.
bebelendikK Derinmevzular vatandaş Erdal denilen kişi tamda bunu diyor üstü kapalıda olsa. Bakılınca gayet anlaşılır şekildeymiş tecavüze uğradığı. Of allahım neler diyoruz böyle ne kadar zor o yavrumun çektiğini düşünemiyorum aynı yaşta oğlum var altını alırken babası dışında kimse görmez erkek olmasına rağmen dikkat ederim bu insanlar nasıl bu işleri yapıp hayatına devam edebiliyor 😣
Tugbatugba123 Dilaylaa Olan o minicik çocuklara oluyor ya bu çocuk tecavuzlerine cinayetlerine artık idam gelmeli ki pisliklerin bı nebze olsun gözü korksun artık
Bademlilokumm Dilaylaa ne kadar dogru Allah bilir dedenin anneye tacavüzü ve erkek cocuklarda birinin dedenin cocugu oldugu konusuluyor kanım dondu resmen
Selda-gokturk Dilaylaa neymis peki siz biliyor musunuz ? Cok aci kac gundur takip ediyorym da kimsenin dedigi dedgigini tutmuyo cok yazik oldu minige 😐
Dilaylaa Selda-gokturk Gizli tutulan bilgileri kimse bilemez ki ben bileyim bunlar sadece söylenti her kafadan birşeyler çıkıyor işte . Yayın yasağından sonra açıklama yapılır açıklamadan anlaşılır zaten. İşte dikkat etmek gerekiyor benimde bir kızım var çocukken bende tecavüze uğradım . Keşke böyle arınma gecesi gibi bir şey olsada öldürebilsem bu sapıkları gözümü dahi kırpmam zevk alırım .
F-Betul Tugbatugba123 Kesinlikle ya kısas ya da idam gelmeli yoksa bu yavruların üzerinden pis eller çekilmeyecek. Allah belalarını versin ne isterler yavrucaklardan 😔😔😔😔😔😔😔😔
Elif1150Ecem Tugbatugba123 İdam bu pislikler için kurtuluş olur, aynı acıyı yaşamadan ölmesinler… ölmek için yalvarsin pislikler 🤲🏻🤲🏻,minik yavruya bu olmamalı rüyalarımda hep bu küçük yavrunun yüzünü görüyorum 😔😔😓😓
Derinmevzular Dilaylaa çok üzüldüm:( gizli tutulan bilgileri kimse bilemez ama aslında herkes biliyor annenin savcılıktaki ifadelerini bile biliyorlar söyle dedi böyle dedi… Her kafadan ayrı ses maalesef
F-Betul Dilaylaa Çok üzüldüm sizin adınıza, Rabbim size bunu yaşatanları sebep olanları kahretsinnnnnnn. Tüm yavrularımızı pisliklerden kötülüklerden korusun. Umarım bir gün bu pisliklere ibretlik cezalar gelir.😔😔😔😔😔😔😔😔
Selda-gokturk Dilaylaa cok aci ne denir inanin bilmiyorum 😥 insallah can cekise cekise olemezler pislikler 😥 cok buyuk cok aci bi travma 😥
Dilaylaa Derinmevzular Annenin umursamaz halleri zaten ortada baştan beri . Benim çocuğum saniyelik kaybolsa dünyayı ayağa kaldırırım . Gözaltından sonra da işimiz bitti orada obamızın başındayız mı ne dedi ya hayır senin minicik meleğin uçmuş gitmiş yok artık sen ne diyorsun ya . Yemin ederim asarım kendimi vururum benim yaşamamın bir sebebi kalmaz .