Saki bende bebek kaybettim merak etmeyin bu konuda da sizi çok çok iyi anlarım ancak size anlatmaya çalıştığımız şeyi anlamıyorsunuz çocuk kalkarken gece mama içerken bu sinir sisteminin beyin fonksiyonlarının etkilenmediğini göstermez bakın birçok doktorda zateb önermiyor üstte bir arkadaşta yazmış epilepsiye falan sebep oluyor diye kadın profesör görüşünü anlatmış birde ama siz hala yok yok çok iyi çok güzel çok memnunum içeriği temiz bilme ne diyorsunuz bende size içeriği temiz değil masumda değil farkında olmadan bebeğinize daha çok zarar veriyorsunuz diyorum ama bunu diyen herkesede saldırıyorsunuz dinlemek istemiyorsunuz şu çocuk ilerde Allah korusun sinir sistemiyle alakalı bir sorun yaşasa beyin hasarı görse ne yapacaksınız uyumuyordu napıyım mı diyeceksiniz zaten şuan etkisi çok az ortaya ha yok ben kullanıcam illada dersiniz onuda anlarım ama insanları yanlış yönlendirmeyi bakın yorumunuz altına iki kişi kullanım için yazmış içiniz rahatsa ben bişey demiyorum birinin bebeği zarar görse vebalide size