Kublyhamza sezeryan oldum şimdi ben hastaneden eve geldim 2.kizima doğum yapınca oğlum surekli seninle yatacağım ben annemle yatacağım diye sürekli ağladı ne babası ne anneannesi ile yatmadı aşırı derece kıskandı surekli anne kimi daha çok seviyorsun diye soruyordu hala soruyor…oğlum paylaşmayı bilmiyor mesela tek cpcuk olarak büyüdüğü için şimdi birsey alınınca paylaşması gerekiyor diye surekli bagirmalar babasına bana eziyet etmeler basladi ama şimdi çok şükür o kadar değil bu sefer 3.cocuk dünya ya geldi kizim aynı şekilde başladı hatta hiç unutmuyorum bir gün kizim hiç durmadı bende dedim ki bu çocuk beni istiyor kayinvalideye benim yanımda yatacak bu durmuyor dedim diye kötü gelin oldum neyse sonra o gün kizim uyudu uyandı ama ağlıyor eşim kaynana annem susturamiyor bende diğer oda da küçük kızımı emziriyorum yarım saat ağladı hemen gittim emme işi bitince kizim beni görünce Bi atladı kucağıma iç çeke çeke ağladı hemen alıp yatağına götürdük babasıyla bir bana bir babasına bakıp ağladı o gün içime çok işledi öyle uyudu o gün onunla yattık eşimle..ne olursa olsun sakın yanından ayırma kimsenin ayırmasın a müsaade etme ikisine de aynı ilgiyi göster ben o hatayı yaomak zorunda kaldım yine de kötü gelin oldum bosver kim ne dersin sadece evlatlarına odaklan tek başına herseyin üstesinden geleceksin biz kadınlar çok güçlüyüz uykusuz kal evin dağınık olsun ama sen evlatlarınla mutlu ol onlara ilgi göster ilk başta çok yipraniyorsun ama sonra sonra yavaş yavaş hersey düzene giriyor emin ol 🥰😇😇