Merve_4141 Kızlar merhaba ek gidaya geçicez herkes yoğurt yapma makinasi almam gerektiğini söylediler sizce gerek var mi aranızda kullanan var midir
bikerem Merve_4141 vardi ama kullanmadim,arzum bebbee vardi. 4 6 8 saat elektrik yiyecegine battaniyeye sarin daha iyi. Bence fuzuli
iremyy Merve_4141 Benim için gerekmişti. Bir yoğurt yapmayı becerememiştim çünkü. Ancak bir süre sonrasında hazır yoğurt vermeye başladım. Olmasada olur yani. Eğer yoğurt yapabiliyorsanız zaten gerek olmadığını düşünüyorum.
Kk41 Merve_4141 Ben cok memnunum. Önceden hiç sevmezdim yoğurt mayalamayı. Benim için pratik oldu. Kişiye göre değişir.Kümine göre gereksiz de olabilir . Weewell dijital olanını kullanıyorum 6 Aydır bi sorun yasamadım
Ebruli101 Merve_4141 Bence gerek yok hem maliyet hem yer tutacak fırında mayalayan da var ama ben annelerimiz usulü kendim mayalıyorum 😊
Deletedmom27337 Merve_4141 yoğurdu kendiniz mayalıyabiliyorsanız hiç gerek yok. Ben birkaç kez denedim olmadı o yüzden babyplus marka aldım çok memnunum
BuzluKahve Merve_4141 tutacak mı tutmayacak mı ekşi mi olacak derdi yok. Makinede yapıyorum, her seferinde sert ve tatlı oluyor. Üç günde bir yapıyorum küçük kavanozlara. 3 tanesini oğlum 3 tanesini ben yiyorum.
BuzluKahve Merve_4141 10 kere denediysem 8 seferi de ekşi oldu. Hiç sevmem ekşi yoğurt. Makinede ekşilik olayını da ayarlayabiliyorsun
GiybetReis Merve_4141 ben baby plus aldım. Bence cok pratik. İlla ki almanıza gerek yok tabii. Genel olarak ben hep işimi kolaylaştıran şeyleri tercih ederim. 150TL idi ben alırken.
ketcapli_lahmacun Merve_4141 Ben makinesiz denedim olmadı. Tutmadı yani. 🤨🤔 Kiwi’nin yoğurt yapma makinesini kullanıyorum.
Birkucuksayrameselesi Merve_4141 canjm onun yerine derece al 50 dereceyi gecmeyecek derecede isisi olsun yogurdunu cal ilk basta 3 4 saat saat sarili 3 4 saatte acik dursun buzdolabina at :)
ozgekzy Merve_4141 bende tefalin var ek gıdaya geçişten ziyade normalde de yoğurt mayalama işini baya kolaylaştırıyor süzme felan da yapıyor ben seviyorum. Ama olmazsa olmaz değil yani