djhefn ilk kızımda 32 ay sonra mı ne olmuştum 😒😒 28 ay emzridim, emzirmme bitti hormonlar toparlandı ondan sonra oldum. Minnak kızımda da öyle olacak herhalde 9 ay 3 gün oldu ne gelen vaaar ne giden…
Bsrkk Minik-mucizemmmm kırkım çıkınca adet gibi değil ama lekelenmeden biraz fazla oldum ama sonra gelen giden olmadı 😅 5 aylık bebeğim, bakalım ne zaman başlayacak tekrardan 😃
Minikcivcivim1 Haytemiz evet etkiledi canim yani sezeryan olduğumda sütüm çok vardı kanamam çoğalınca azaldi ama şuan yine çoğaldı bildiğim kadarıyla etkisi de oluyormuş zaten
Nur1418 60 gün lohusa kanamam sürdü hiç kesilmeden. 10 gün sonra da adet oldum. Şu an 20-24 günde bir 8-10 gün adet görüyorum bebeğim hasta olduğundan bir türlü doktora gidemedim ama normal değil bence benimki.
dturkmen Minik-mucizemmmm dogumdan 40 gun sonrada olunabiliyormus, 15-20 ay sonrada. Ben 3 ay sonra oldum
Liyamomyy Bebeğim 25 günlük bende merak ediorm ne zmn olurum diye arkadasm 40 i çıktıktan bir hafta sonra adet oldu ben de şunu merak ediorm bnm kanamam hiç yok ped fln bile kullanmıyorum 15 günden sonra kesildi hep 40 ona kadr az az kanaman olur diorlrdi sizlerde nasıldı bu arada sezeryan doğum yaptm
gokyuzums Minik-mucizemmmm Kırkım çıktı 41. Gün yani hemen 1 gün sonra adet oldum bende beklemiyordum bu kadar erken olmayı 🤣
Minik-mucizemmmm Arkadaşlar tek tek okudum çok teşekkürler.Kisiden kisiye değişiyor anlaşılan.İlk önce tedirgin olmustum ama simdi rahatladım.Bebislerimizi sağlıkla büyütelim 💓🙏
Ecem_Ege Minik-mucizemmmm Ben kırkım çıkmadan 1 gün oldum Daha sonra 41. Gün oldum 3-4 gün sürdü, 3 gün sonra tekrar oldum birdaha olmadım 🤦
GizemNilo Minik-mucizemmmm Bende kırkım çıktıktan 7 gün sonra oldum.Diğer ay olmadım bu ayda günlük ped ile idare ettiğim şekilde oluyor.Çok değişik doğumdan önce yoğun olurdum.
Eylemkayaaa07 Zezz ay ben bir an önce olmak istiyorum inşallah tez zamanda oluruz sürekli adet olmadım diye hamile kalma korkusu artıyor
ayse_seker Minik-mucizemmmm bebeğim tam 9 aylık oldu hala gelen giden yok 😂dört gözle adet olmayı bekliyorum