Enda1204 ikbil20 Evet cidden çok güzel kokuyor daha 6 yaşındaki yeğenim bile teyze çamaşırlarını neyle yıkıyorsan annemde onla yıkasn diyor 🙂
Minikkizimm ikbil20 cogunu denemis biri olarak bence abc pembe olan en guzel kalıci kokuyor yumoş vernel max hem pahali hemde abc gibi koku yapmiyor.
Klnccc ikbil20 bende annemden duyduğumda Bi kaç kez ne diye tekrarlamıştım😄hangi marketlerde var bilmiyorum ben toptancıdan aldım trendyol da falan var elti çatlatanı da var 😅😊
mummy ikbil20 ABC mavi konsantre olanı , kesinlikle deneyin tüm ailem benden sonra ona başladı kokusu aylarca kalıyor kokusu muhteşem hem de yerli üretim bir şans verin bence
Oglusm ikbil20 Kesinlikle vernel max pembe kutu olan müthiş kokuyor ve cok kalıcı oluyor gül kokusu yazıyor üstünde
ikbil20 Oglusm bugün baktım ama girdiğim markette sadece vernel max siyah şişe bir de gold şişe gibi olanı vardı. Ama çok hoş ve yoğun kokulu gelmemişlerdi. Pembe yoktu
sademinannesi Oglusm bende vernel max aldım konsantre ama makinem yumuşatıcıyı almıyor nasıl kullanıyorsunuz rica etsem tarif eder misiniz
Kayracim ikbil20 [url=https://www.hizliresim.com/nvlmman][img]https://i.hizliresim.com/nvlmman.jpeg[/img][/url] bunu deneyin yumuşatıcıya bile gerek kalmadan hem tertemiz oluyor çamaşırlar hemde çok güzel kokuyor denebunu sayesinde tanıştım ben bu ürünle iyiki yollamışlar 😀
ikbil20 Kayracim bunun da şimdi screenshotını aldım deterjan sanırım ama renkliler için falan mı? Üstündeki yazılar çok okunmuyor
ayseadem ikbil20 vernel supreme çok güzel kokuyor her çeşidini kullanırım severek birde bingo soft lovely bir kapak kaynar suya döküp biraz fokurdayınca ev bile mis gibi kokuyor 😍
ikbil20 ayseadem bingo softtan ortanca yüzünden soğudum hiç kokmuyordu neredeyse kokuyu almak için çamaşırları burnuma sokuyordum nerdeyse 😄
Kayracim ikbil20 yakınlaşıp okuyun üzerinde alerjenleri 99.9yok eder yazıyor bir sürü çeşit var özellikle bunu deneyin. deterjan evet
ayseadem ikbil20 o zaman vernel supreme deneyin derim hatta migros da indirimli oluyor genelde daha geçen gün gittiğimde gördüm kasada indirim vardı 🤗
ikbil20 ikiprensannesii2 yumoş hanımeli aldım eşim kokusunu çok beğendi markette umarım randıman alırım. Bir ara yumoş orkide kullanıyordum. Onun kokusu yoğundu. Hanımelini merak ediyorum bakalım ne kadar dayanacak kokusu 🤷🏻♀️
ikiprensannesii2 ikbil20 Onu hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama bu yumoş baya kalıcı oluyor dışarıda da bir kaç kişi sormuştu parfümünüz çok güzel diye🙈😂😂