Canancann egelsenkonuss Hatice3590 hemen girmeme rağmen ikisinide kullanmışlar insanlar hak hukuk bilmiyo resmen bende başkasının yorumunu ilk görmüştüm ama kullanmadım 🙁
GiybetReis Canancann ilk önce sepete atın sonra kod isteyin en iyisi. Malesef aportta bekleyen çok. Sizin için girdim uygulamaya şimdi ama çıkmadı çark🤦🏼♀️
Deletedmom4444 Canancann Ya bu konu cok sikinti cidden adam acil die post acmis demek ki kullancak.Ne diye alip kullaniyorsun bi izin iste bi sor bakalim Bence de buda kul hakkina giriyor.
Canancann GiybetReis çok teşekkür ederim aslında öyle yapmıştım ama okadar hızlılar ki tetikte bekliyorlar resmen
Birkizbirerkekannesiyim Yonede cok ayip amma baskasi post aciyor kod istiyor Digeri sormadak kullaniyor,Biraz calmak gibi birsey bu
Canancann Birkizbirerkekannesiyim Birkizbirerkekannesiyim kesinlikle ya iki kodu da dakikasına almışlar. Ben başkasının hakkını gasp etmek olarak tanımlıyorum gerçekten. bunu yapanlar hak hukuk nedir bilmeyen tipler. Rahat rahat almışlardır şimdi ben alamadım