RasayiAA serebro yakınlarda terzi yok o cezbediyor beni. Az çok el becerim de var. İllaki sizinde vardır iyi olduğğunz birşeyler.
pinar5595 RasayiAA eliniz yatkınsa çok mantıklı bence bir de kıyafet satan dükkanlarla anlaşıp onların paça kol işlemmerini de alabilirsiniz biz İstanbuldayız tadilat için terziler çok dolu oluyor hep
RasayiAA pinar5595 orası büyük şehir. Burası il olmasına rağmen gelişmemiş biryer yakınlarda terzi de yok öyle. İyice bir araştıralım bakalım hurda diye girilmez işe hemen. 😁
RasayiAA Saafie sizde yapabilirsiniz aslında. Sadece kursta yada o işle ilgili biyerde eleman olarak çalışmak. Bende lise de el sanatları okudum üni yi farklı bir bölüm okudum. Keşke de devam ettirseydik lisedeki bölümü. 😁
Saafie RasayiAA Yengem gelinlikçiye ortak edecekti beni bütçem de vardı ama bu konuda eşim ve babam çok destekçi olmadılar 🙄 Ama şuan tekrar aklıma sokuyorsun bende bir düşüneyim 😂
RasayiAA Saafie el yakınlığın varsa düşün bence. Gelinlikte de iyi para var. 1 sene çalıştım ben orda kolay aslında gelinlik işi tekniğini bildikten sonra. 😁