Zlm Elaninannesi2021 yemeyi bilmedikleri için oluyo böyle siz karşısında moralinizi bozmayın yüzünüz hep gulsun ki bebeğinizde iyi birşey olduğunu düşünsün ek gıdanın elbet zamanla yer yemek vermesenizde elinizle kaşıkla oyun oynarken ağzına birşey götürüyoruz gibi yapın zaten ek gıda bilmediği için birşey yiyip yemedigini anlamaz en azından kaşığa ağzını açmayı öğrenir
Zlm Ohaezgi blw için özel olarak birşey yaptınız mı bende 4 te başladım ek gıdaya şu an 6 aylık bazen önüne koyuyorum yemekleri ama sadece mincikliyo ki herşeyi ağzına götürür normlade oyuncaklar kumandalar ama yemeği goturmuyo 😄 bende kendi yesin istiyorum ama yemiyor cocuk
Ohaezgi Zlm hayır özel olarak bişey yapmadım başlarda kızımda mıncıkladı onunla beraber yedik hep yemekleri. Ağızıma götürdüm ona gösterdim, yerken çok lezzetli ımmm falan dedim 😇🤷🏻♀️ Bu sayede yavas yavas önündenin yemek olduğunu anladı
RuyasMom Elaninannesi2021 Benimki 6 ay 5 günlük ya ağzından geri çıkarıyor yada öğürüp kusuyor 😢 doktor 3-4 gün ara ver sonra başka birşey dene dedi
Gizo87 Elaninannesi2021 benimki de kaşığı elimden kapıyor hemen bir kaşık ona veriyorum bir tane kendim alıyorum. Kendisi yesin diye bırakıyorum ama ya döküyor ya da ağzından çıkarıyor. Denemeye devam yeni tatlara geçeceğim yemiyor diye takılı kaldım bazı ürünlerde
Elaninannesi2021 Gizo87 ben artık o elindeki kaşığı ağzına götürürken hop atıyorum ağzına çıkarsa bile bir kısmı kalıyordur ona öyle düşünüyorum artık😅
etipuf Elaninannesi2021 1 bçk ay önce 9100 kgdı bi daha gitmedik ama bende merak ediyorum şimdiki kilosunu
Yasemin38 Elaninannesi2021 tadım yaptığın sebzelere sütünden ekleyip vermeyi debe canım birde. https://resimyukle.io/r/0NQpr2Aimm buda fikir olsun sana
Elaninannesi2021 Ohaezgi ya aynısını yapıyorum normalde herşeyi ağzına götüren kızım herhangi bir yiyeceği almıyor ağzına😏
ZeynoB Elaninannesi2021 8 ay 10 günlük bebeğim yutmak istemiyorum ağzını kilit yapıyor aslinda ağzını açsa yuttuğu şeylerin tadını seviyor ama bı kaşık yediyse bida açmıyor ağzını gerçekten çok zorlanıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum
Yasemin38 Elaninannesi2021 daha yeni başlangıç sabır tabiki canım çay kaşığının ucuyla bile ağzına birşey gitse kâr alışması için