FurkanAlp Kızlar merhaba. 21 günlük bebeğim var. Çok hıçkırıyor diye annemin komşusu ağzına birkaç damla limon damlatmıs hıçkırığı gitsin diye. Annem de bişi diyememiş. Çok endişelendim. Birşey olur mu acaba?
Nldm FurkanAlp yok canım olmaz benim doktorumda söylemişti hatta ayşe öner var ya ebe onun bi videosunda söylemişti bi damla limon diye ama ağzına sıkmayında bi parmağınızı hafif batırıp ağzına sokun ekşi olduğu için nefesini tutup hıçkırığı gidiyormuş😊
Gecesmom FurkanAlp ben kadın doğum doktoruma kontrole gittim bebeğim hıçkırıyordu doktorum limon olsaydı bir damla verirdik hemen kesiliyor dedi bende aa zararlı değilmi dedim yok canım günde bir damla zqten hiçbirşey olmaz çokta tatlı oluyorlar dedi ☺️ Doktorum bile bunu söyleyince hem şaşırdım hem rahatladım valla
Esrelf FurkanAlp canım limon hıçkırığı geçiriyorda bebek rahatsız değilse hıçkırıktan verme bence. Gazını güzelce çıkarırsan hıçkırık tutmaz. Tutarsada gazını çıkardıktan sonra biraz daha emzir. Emzirmek hıçkırığı geçiriyor
Ipekk FurkanAlp bnm bebeğimde çok hıçkırıyordu 1 saatten fazla sürdü artık uyuyamıyordu verdim bende geçti.😀 bir sıkıntıda yok şükür
FurkanAlp Rtrl ya bende öle biliyorum da bizimkisi 5 dakikadan fazla sürüyor. Bazen hıçkırdığı için sinirlenip ağlıyor. Sorun olmaya başladı gibi 😞
FurkanAlp Nldm çay kaşığına sıkıp öle ağzına değdirmişler dediklerine göre. Nette okudum da iltihap bile yapar, zararlı falan yazıyordu. Korkmustum. Rahatladım . Bahsettiğiniz ebeyi de araştırayım bi merak ettim. Teşekkür ederim 😊🙏🏻
Salih0544 Hıçkırığa çok az su ve bir yada 2 damla limon ilk günden beri verilir hiç bir zararı yok benim doktorum da tavsiye etmişti hep yaptım hemen keser hıçkırığı ama direkt olarak değilde su ile verseniz daha iyi olur
FurkanAlp Salih0544 bir daha ben yapar mıyım bilmiyorum ama aklımda bulunsun teşekkür ederim :) umarım şimdi de bir zararı olmaz 🙏🏻
FurkanAlp Gecesmom ben de yazılanları gördükçe şaşırdım açıkçası. İlk fırsatta doktoruma soracağım ☺️
FurkanAlp Esrelf ben de son noktaya gelmedikçe dışardan bişi vermeye karşıyım açıkçası ama son nokta olunca elden birşey gelmiyor hakikaten.
FurkanAlp Ipekk seninki baya fazla sürüyormus valla. Bizimki 5 dakikaya tahammül edemiyor bazen ☺️ Bizde de sabahtan beri sıkıntı yok çok şükür ☺️☺️
FurkanAlp [bilinmeyen] 1 ay öncesi için sıkıntı mı ki acaba 😑 şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah da olmaz. 🙏🏻
AhseninAnnesi Biz de veriyoruz limon 15 günlükten beri, bazen geçiriyor bazen geçirmiyor. Emzirince de öyle bazen geçiyo bazen geçmiyo