Yagmurtekin Akıl sağlığım yavaş yavaş terk ediyor beni arkadaşlar 🥱 bedenim uyku diye yalvarıyor, aynı şekilde onun minik bedeni de 🤦🏻♀️ dua edin uyusun artık ayaklarım koptu sallamaktan, gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Bubenimoykum Yagmurtekin bende burdayım emzirmekten midem bulandı sallamaktan yoruldum nerdeyse sabah oldu daha 1 saat bile uyuyamadım 😵
Fatos_tekeeva IceLady bebek tam uyudu derken bnde horlamadan dolayı sinir oluyorum 🤦🏻♀️ vuruyorum ağzına susuyor 10 dk sonra tekrar başlıyor 😂
Yagmurtekin Fatos_tekeeva ayy vallaha iyi geldi yalnız olmadığımı bilmek 😅 sarılalım bee iki saniyeliğine de olsa kestiririz fırsattan istifade 😅😅
Susumimi Bende bırakıyorum yorulana kadar bişeylerle meşgul oluyoruz geziniyoruz oyun halısıdır mama sandalyesidir en son yorulunca emzirip yatırıyorum saat de 4 5 oluyor genelde. Gündüz de uyuyoruz napalım artık kendilerine biz ayak uydurucaz
elifinannesi53 Yagmurtekin benimki de üç buçukta bağırarak ağlayarak kalktı noluyo bunlara bende şuan ağlıyorum
Yagmurtekin elifinannesi53 vallaha aldım karşıma 6 aylık bebeği hem söylendim hem ağladım 😅😅 hepten laçkalaştı sinirlerim