elifAelay27 adanalicocuk-0121 Purposeless Peki size bir soru sorim ben 8 gündür regl olmuyorum 4,5 ay önce doğum yaptım normalde doğumdan sonra iki gün geç kalsa da regl oluyordum ama 8 gün oldu belirtisi bile yok 2 gün önce gebelik testi yaptım neğatif çıktı testte olmasa da hamile olabilir miyim küçük diye mi çıkmadı sizce
Purposeless elifAelay27 1-1,5 seneye kadar düzensizlik normal kabul edilir. Yani düzenli geldikten sonrada bu döngü bozulabilir.Eğer korunma yönteminizde bir sıkıntı olmamişsa normaldir.Muhtemel gebelik yok. Olsaydı çıkardı şimdiye kadar.
HaDi Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benimde bebeğim 3.5 aylık ben daha hiç adet olmadim artık bende bi olsam
adanalicocuk-0121 HaDi sizinki daha zor ya benm görümcem de öyle ilk çocuğun da 2 sene adet olmamış HaDi
HaDi adanalicocuk-0121 ilkcocugumda böyle olmadı hemen ertesi ay adet oldum fakat bunda daha hic olmayınca kendimi psikolojik men hamile sanıyorum
Mom54 adanalicocuk-0121 benimde bebeğim 4 aylık henüz adet olmadım daha sürekli test yapıyorum hamile kalıcam diye ödüm kopuyor 🙄
Purposeless HaDi korunmasanız evet kalınabilir .Yumurtlamaya denk gelmesi yeterli zaten yumurtlamadan sonra eğer döllenme gerçekleşmese regl olunur.Döllenmeyen yumurta regl sayesinde vücuttan atılır.
HaDi Mom54 ben daha hiç yapmadım daha adet olmadığım için öyle birşey olmaz diye düşünüyorum ama birde emzirdigimiz için normal diye pek umursamıyorum ama aklımda gelmiyor değil hamile miyim diye ☺️
Nefess2020 adanalicocuk-0121 bu ay bende 5 gün geciktim 6 cı gün oldum. Benim kız 13 bucuk aylik bi ara olabilirmi falan diye düşündüm cünkü korunmuyoruz geri çekilme artik yumurtlama günlerinde ilişki olmuyor ki zaten kolay hamile kalan biri değilim. Hakkinizda hayirlisi emzirirken gecikme olabiliyo bende 1 ay olmadiğı bile olmuştu.
Rmkbk adanalicocuk-0121 20 gün sonra oldum 2 günüm şuan adet emzirme döneminde aşırı düzensiz oluyormuş çevreden edindiğim bilgi hatta 1 ay olup 2 ay olmayanlar varmış