Hafizenr İçinizde paramedik mezunu olan var mı hanımlar? Nasıl oldunuz kaç yıl okudunuz bilgi alabilir miyim?
katipannne Hafizenr paramedik mezunuyum ama adalet bakanlığında zabıt katibi olarak sözleşmeli memurum
kurkmantosuz-madonna Hafizenr ✋🏻 Dokuz Eylül ünv mezunuyum 14 yıldır 112 deyim KPSS ile atandım . Benim tayfa şanslı muzun sayımız o 2006 mezunları yurt geneli 400 falandı , 800 alım yapıldı herkes atandı
Kudret__Emirhan21 Hafizenr yıllarca özel huzurevlerinde sağlıkçı olarak görev yaptım 112 de çalışmadım şu an çalışmıyorum , neden soruyorsunuz acaba paramedik mezunlarını ?
Hafizenr kurkmantosuz-madonna ne kadar güzel 14 senedir de çalışıyormuşunuz. Peki çalışma saatleriniz naısl
Hafizenr Kudret__Emirhan21 kardeşm özel bir sağlık lisesinden mezun. Kısa yoldan 2 yıllık paramedik okuyup çalışmak istiyor ama üniversite puanları gayet iyi bunun 2 yıl sonrası var kpss puanları çok fazla 90 Üstü alrsan anca rahat atanabilirsin. Bizde hemşireliğe yönelmesini daha mantıklı buluyoruz o yüzden sordum.
Kudret__Emirhan21 Hafizenr KPSS puanları çok Yüksek , çalışıp atanabilirim diyorsa okusun . Üniversite puanları da aynı şekilde yüksek
Happyyavrum Hafizenr lisans hemşirelik her türlü daha mantıklı paramedik ataması öldü diyebilirim eşimde paramedik mezunu ama atanamadığı için başka mesleklere yöneldi maalesef
Hafizenr Kudret__Emirhan21 herşey o kadar zor ki rabbim hepimizin herkesn gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻