emsare Zinco kullanmayın içeriği iyi değil. Nurse harvey veriyorum ben de biraz işe yarıyor gibi, vermediğimde çok ıkınıyor. Bizde 1,5 aylığız
Tugce Sule18 bir gün ansızın uzun uzun pırtlar duyuyorsunuz. Yetmiyor ara ara hala duyuyorsunuz. Allah Allah diyorsunuz nereden geliyor bu pırtlar 😂 bebeğiniz bir anda pırtlamayı öğrenince hey özgürlük 🌸
Ceren_uysal07 Sule18 benim de 20 günlükken başlayıp 2 aylik olana kadar çektim ben susam yağı ile çörek yagi kullandim ondam sonra onları kullaninca gaz sorunumuz kalmadı bebegim simdi 3.5 aylik şükürler olsun gaz sorunu kalkinca cok sakin bir cocuk oldu
ayse98 Sule18 merhaba benim oğlum da kolik malesef 4 gün sonra 4 aylık olcak hala geçmedi gaz sancısı koliği😏doktor 6 ay 1yaşa kadar da sürebiliyo dedi
baloglusss Sule18 ben metsil kullanıyorum güzel gaz çıkartıyor 🙏🏻 Dün burda okudum acı elma yağını ayak tabanlarına sürüp çorap giydiriyormuş birebir yazmışlar
Poyrazannesi12_ Ya canm benim kolik bebekte geçmesi 6 ayı da buluyor bende 3 ay çok çektim hatta kac gece hic uyumadığımı dahi blyrm bebekten bebeğe degisir bebeğim o kadar ağlıyordu ki doktoruna gittiğimiz zaman doktoru dahi şaşırmıştı hep mi böyle ağlıyor diye çok şükür suan daha iyi geçecek güzel günler gelecek inş:)
Cennet24 Sule18 bugün 3aylik olduk sihirli değnek değermi bilmiyorum masAllah bugün iyi 😁😁insAllah Boyle devam eder🥰