kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim aptamil hic sevmiyor. Sma 1 kere denemistik o zaman karni biraz toktu pek zevkle icmemisti. Ama kucuktu . Su an 9 aylik olmak uzere. SMA Optipro icer mi acaba ? Aptamilden sma ya gecen var mi ?
kubra2608 kaymakliekmekkadayifi biz aptamilden smaya geçtik içti bebeğim sorun olmadı.Sizde tekrar deneyim içer belki
Oglusum1 kaymakliekmekkadayifi Sma kesinlikle.. aptamilden nefret ettim aşırı gaz yaptı oğlum hiç uyumadı onu içirdiğim zaman sancıdan
Zeynep11 kaymakliekmekkadayifi aptamil bize hiç yaramamıştı, sma daha iyi diye düşünüyorum. Birde burda birsürü sahte hesap açıp aptamili öven tavsiye eden kişiler vardı. moderatörler tarafından ifşa oldular ondan sonra hiç güvenmiyorum o mamaya…
Elifpembesi kubra2608 neden geçtiniz. 2 bucuk aylik aptamil kullaniyorum sma yada bebelc mi gecsem diyorum. Gaz sorunu yok kendi cikariyo gazını kabizlik vs de yok ama sanki doyurmuyo gibi geliyo emin degilim
kaymakliekmekkadayifi Zeynep11 aaa gerçekten mi hi bilmiyordum. Mutlaka denicem sma yi hangisini kullaniyorsunuz optipro mu
Irmakprensesinannesi kaymakliekmekkadayifi ben aptamil den snra geçtim sma optitra ya ve çok rahat içti gaz çıkardı çok da severek içiyor 3 ay 16 günlük şuan
Irmakprensesinannesi kaymakliekmekkadayifi ben aptamil den snra geçtim sma optitra ya ve çok rahat içti gaz çıkardı çok da severek içiyor 3 ay 16 günlük şuan
150421Elis kaymakliekmekkadayifi kesinlikle sma optipro,aptamil asiri gaz yapmisti ve gazi tutuyor sanirim hic cikaramiyordu
Enda1204 kaymakliekmekkadayifi Bizde sma Comfort kullanıyoruz. Optipro ile tadları aynı bence sadece Comfort olanı sindirimi kolaylaştırıyor gaz ve kabızlık için öneriliyor