Aringulay_murat 10.5 aylık oğlum bu bir aydır pisigiyle ugrasiom tam geçti diom gene. Herşeyi denedim zaten Perşembe doktora götürücem de anneler sizler ne yaptınız:((
Tuba Aringulay_murat acaba yediği bir şeyden kaynaklı olabilir mi? Benim oğlumda misal karpuzda veya portakal da pişik oluyor🤷🏼♀️
sarmaliklahana Aringulay_murat sudocrem cok iyi. Bebeğimde şükür hiç pişik olmadı her banyo sonrası sürüyorum biraz. Birde kaka yapınca biraz altı kızarıyor ozman iyice temizleyip sürüyorum. Deneyin isterseniz cok kişi memnun.
Busragokceberra Aringulay_murat Bezden olabilir sizin yediğiniz birseyden olabilir emiyorsa tabi birde bebeğiniz ek gıdaya geçtiyse onun yediği birşey olabilir.Bunlara dikkat edince eminim çözülür.Biz pisigi hametanla geçirdik
Aringulay_murat sarmaliklahana bende kullanıyorum sudocrem öncesinde hiç pişik olmazdı şimdi geçirmedi malesef
Aringulay_murat mihrosum tşk ederimm alicam bunu da elimde hametan mustela desitin sudocrem var birde çinko içerikli hamazinc ve oksizinc var
SEDANURRRR Aringulay_murat travazol kullanabilirsin benim kızımın kıpkırmızı olmuştu silmeye bile kıyamıyordum düşün, travazol iki günde tamamen geçirdi
Prensesannesi38 Aringulay_murat tekrarlıyorsa bezini sık değiştirmenize rağmen alerjik bir durum olabilir yediği besinden kaynaklı onu bulup ortadan kaldırırsanız tekrarlayacağını sanmıyorum
BurCan35 Sudocream siddetle tavsiye ederim cok sukur hic pisik olmadik. Rahmetli gorumcem yatalakti kayinvalidem gorumceme de onu kullaniyodu 7 yil yatalak bi hastada yatak yarasi bile yoktu herkesin evinde olmasi gereken bi urun bence
BurCan35 Birde islak mendil degilde pamuk kullanin bazen islak mendillerde yapiyor ben pamugu ilik suda islatip siliyorum hep
limonlimon Aringulay_murat kakasını tuvalete yaptırıyorum altını da hiç ıslak mendille silmiyorum sadece su ve sabunla yıkıyorum sabun incia gündüz de 10 dk bezsiz dolaştırıyorum çişini kakasını yapmayacağından emin olup…geçmiş olsun doktora gösterin travazol önerdiler mi?
Aringulay_murat limonlimon bizimki tabi ki bezli biz gecemedik öyle bezsiz olmaya keşke olsa yok doktora Perşembe goturcem bakalm travazol mu verecek.