Berensln Arkadaşlar merhaba Başıma ilk defa gelıyo nasıl suçlandım nasıl kızdım kendime eşime anlatamam. Bebeğimi emzirmeyi unutup uyuyakalmışım 1 aylık bebeğim var. Uyanır uyanmaz panikle hemen aldım kucağıma ama korkuyorum bebeğime bir sey olmaz değil mi?? Gece 1 den 4 e kadar uyumuşum eşim de uyumuş çok üzgünüm çokkkk korkuyorum nasıl unuturum yaaa Başına gelen var mı ve bebeğime bir sey olur mu nolur söyleyin
1prens1prensess Berensln 3 saat uyumuşussunuz fazlada zaman geçmemiş ki ebeler 2-3 saati geçirmeyin diyor sarılık olayı yoksa bir sıkıntı olmaz gerçi 1 seferlik hiç bişry olmaz bebeğinizde hemen hemen çok küçük değil panik yapmayın🥰
ErkekkAnnesii Berensln canım sakin ol bebeğinin sarılık olayı yoksa kilo alımında sıkıntı yoksa korkma bişey olmaz bırak uyusun zaten acıkınca uyanır gündüz beslenmesi iyi olan bebekler gece daha rahat uyur ben 40 dan sonra hiç kaldırmadım kendi kalkıyordu 1.5 2 saatte bir kalkmazsa kaldırmadım hiç
Ayse_oyku Berensln bende yaşadığı m canım hemde bebeğimde sarılık vardı oluyo öyle şeyler kendini hiç üzme
yusufmertmom Berensln bende daha 15 günlük anneydim ama mesela mama sonrası uykuda emmek istemiyor yyandıramıyorum 3 saatte bir emzirin diyor doktorlar zaren bazen 4 saat emmiyor yada 2-3 çekip geri bırakıyor
Berensln 1prens1prensess sarılık olayı var malesef doktor anne sütü sarılığı demisti suan1 bazen 2 saatte bir emziriyordum 😔😔😔😔 İlk defa uyuyakalmısım eşim de uyumus cok suclandım cok uzuldum cok korkuyorum kalkar kalkmaz kucağıma alıp emzirdim normalde acıksa dahi hemen ağlardı hıc de sesi cıkmamıs ya da duymadım başucumda yatağındaydı halbuki Benim gibi uyuyakalan unutan oldu mu cok uzfgunjm yaa zaten lohusayım korkuyorum tetikteyim sureklı
Berensln ErkekkAnnesii bebeğimin anne sütü sarılığı var 1 aydır,,, yavas yavas düzelir gibiydi sık sık emziriyordum,, 1 ya da 2 saatte bir emziriyordum. İlk defa uyuyakalmışım cok korkuyorum cok üzgünüm bir sey olur mu böyle olursa acaba yaaa
Berensln Ayse_oyku sorma sarılık anne sütü sarılığı hemde,,, Düzeliyo gibi hep titizlikle dikkat ettiğim sey nasıl uyuyaksldım diye kendime Cook kızdım ve aşırı korktum uyanır uyanmaz emzirdim ama içimde Bi korku sucluluk geçmiyor
Ayse_oyku Berensln bizimde iki ay sürdü sanki hiç bitmicek gibiydi anlıyorum seni hiç korkma ben 5 saat uyumuştum alarmları bile duymamışım sonra geceleri hiç uyumadım düşün o kadar yer etmişki şimdi kızım uyanmadan emzirmeye kalkıyorum 😂
ErkekkAnnesii Berensln canım bişey olmaz korkma çok vakitte geçmemiş zaten sık sık emzir inşallah çabucak toparlar düzelir 🌸
Caglarass Berensln Yok kuzum 3 saat ideal hem uykuya da ihtiyacı var. Gündüz 2 saat geceleri 3 saati beklerdim ben hep 😊
Katya Berensln eğer sarılık durumu yoksa bırak uyusun canım. Acıkınca uyanır. Bende korkardım 2 ay falan 2 saatte bır besledım. Alışkanlık oldu bebegım 1 yaşında hala 2 saatte bır uyanıyor 😞
BalYavrumm Hicbisey olmaz canim herkes yazmış zateb sen 3 4 saat diyosun bende 1 veya 2 aylikti bebeğim gece 12 de yattı gece hic uyanmadı hem emziriyodum hemde mama veriyodum sütüm yetmiyordu bende bi uyandım sabah olmuş iyi dedim annem bakmıştır anneme dedim annemde yok hiç duymadım oğlanın sesini dedi bende sen baktım sandım dedi meğer oğlum hiç uyanmamış benide bir panik aldı ve hicbisey olmadı şükür kendileri nezaman acıkınca ağlıyor zaten
Berensln BalYavrumm işte anne sütü sarılığı olduğu icin Bi de cok kucuk cok panik yapıyorum 2 saati geçince
Rmkbk Berensln bana doktor uyanıp kendi ağlayana kadar verme demişti ama sarılık riskimiz felan yoktu çok zaman geçmemişki annelik gerçekten zor en ufak şeyden vicdan azabı yaşıyoruz 😂
Dorukcummmm Berensln Anne sütü sarılığı olan prematüre bebeğim var ve sarılığı 2 ay 15 günlük olunca anca bitti. 2. Ay kontolünde doktorumuz kilo alımı iyi olduğu için gece 6 saate kadar dokunma demişti bana. Ama siz doktorunuza danışın mutlaka. Kilo alımı yerindeyse belki artık bebek ne zaman isterse o zaman ver diyebilir. Normal sarılıktan farklı çünkü anne sütü sarılığı zararsız diye biliyorum ama mutlaka doktorunuza danışın.
Berensln bukaga doktorumuz sık emzir saat başı demisti sarılık tanısı konulduğundan beridir 1 aydır,, Suan 2 saatte 1 emzirmeye cslsııyorımm