Zuleyha1 barbarosunannesi Sağol canım Allah razı olsun genelde mütahit adi malzeme kullanıyorlar geçen bi parkeciye gittik hemen sordu mutfakta parkemi olacak ona göre suya dayanıklı olandan bakalım dedi
Mali48 Zuleyha1 parke daha iyi bebiş içinde sizin icinde oturup kalkar yerde gezer basar fayans soğuk olur
Bskgns Zuleyha1 Ben de kararsız kalmıştım ama parkeye karar verdim.Vazgecme sebebim soğuk olması ve kayması
Zuleyha1 @ Bskgns Benim soğuk olma ihtimali olmaz cunku fırın üstü olduğu için ama kayma konusunu bilemiyorum canim
KmslCnn Zuleyha1 Bak kuzum o günü yine bir yerde izledim mutfak fayans olmalı diye ben fayans yaptım parke diyince salon oturma odası gelir akıllara ayrıca şimdi ki evler seramik yapılıyor parke bir ara moda gibiydi evim şahane selim bey yapıyordu 😅😂😂😂
[silindi] Zuleyha1 eski evim parkeydi simdi fayans görsel açıdan kesinlikle fayans.oyle cok soğukta değil 23 aylık oglum yerde oyun oynuyoruz odalar ve salon parke antre mutfak fayans cok beğeniyorum
Zuzuuu Zuleyha1 Fayans yaptırın soğuk oluyor diyenler olmuş ama fayansın olduğu yerlere alttan ısıtma yapılıyor çok şık duruyor
Zuleyha1 Zuzuuu Benim altta zaten fırın var soğuk olmaz canım inşallah karar değiştirmesem fayans yaptırıcam