bikerem Zuleyha1 benim evimin mutfak da antre de parke,seviyorum boyle olusunu hem sicak da oldugunu düşünüyorum.
Aykizimm Zuleyha1 Mutfağa sudan etkilenmeyen parke yaptırabilirsiniz hem daha gğzel görünür hem fayans gibi soğuk olmaz 😇💐
SEDANURRRR Zuleyha1 ay fayans hem soğuk oluyor hemde sürekli silinmesi gerekiyor parke rahatlık bence
bidibidibidi Zuleyha1 Antalya veya Hatay’da oturuyorsanız fayans. Ama İstanbul’da veya anlara gibi yerlerde oturuyorsanız kesinlikle parke. Annem yaptırdı. Mis valla
EmineB10 Zuleyha1 bence parke daha sıcak bir görüntüsü oluyor hem de daha kolay temizliği falan fayansta derz araları sıkıntı
KmslCnn Zuleyha1 kuzum ev yapıyoruz şimdiki evim parke ama fayans beğendim fayans yapacaz kesinlikle fayans yapmalisin parke mutfağa koridora yakışmıyor da bence fayans daha sık duruyor bence fayans yani
Asl90 Zuleyha1 parke canım fayans sıkıntı ya benim evim öyle şu an hem soğuk oluyor hem derz sorunu oluyor onları temizle beyazlat falan hiç gerek yok bence ama zevk meselesi bazı fayanslarda çok güzel duruyor