Dobis S2021S çok teşekkür ederim vala Allah razı olsun.Pazartesi odayı arıcam eğer kurs açmıyorsa ben de mecbur özel kursa kayıt olucam.Amin İnşallah ilk girişte kazanırım🤗
S2021S Dobis evet oda size yol gösterecektir.. Yeni mezun oldu iseniz, gideceğiniz kursu da verimli şekilde takip ederseniz inşş olur, neden olmasın.. Gittiğim kurstan çok verim almıştım.. 13 yıl oldu.. Başarılar dilerim şimdiden, gönlünüzce olsun inşş 🌺
Dobis S2021S mezun olalı 7 sene oldu ama muhasebe bölümünde çalışmaya yeni başladım.Hemen hazırlanıp almak istiyorum Allah nasip ederse çok sağolun güzel dilekleriniz için 🤗
S2021S Dobis ne demek 🌺istedikten sonra yaparsınız inşş.. Sıkı bir çalışma ile.. 10 kere sınava girme hakkımız vardı.. O dönemde.. Siz azmettikten sonra olur.. İkinci bir dosya açtırıp yine de belgeyi alan tanıdıklarım var 🥰 olur inşş.. Kolaylıklar diliyorum ☘️
Gulbeyazz Bende sınava hazırlandım ilk girişimde 55le kaldım tavsiyem internette online fuat hoca ile hazırlanın hem evde olup hem rahat rahat ders çalışabilirsiniz, her oda kurs açıyor mu bilgim yok ama.
Gulbeyazz Dobis online kurs dersane ve diğer kurslardan hem daha faydalı hem fiayt olarak çok daha uygun.
Dobis Gulbeyazz baktım evet odanın kursu açılmazsa buraya kayıt olucam çok teşekkür ederim öneriniz için🤗
Alp657 Mali müşavirlik biraz yıpratıcı meslek hele anne iseniz mesaileri biraz fazla mali müşavir olarak söylüyorum Kpssye hazırlanmanızı tavsiye ederim resmi tatilleriniz var ve mesai saatleriniz beli sınav süreci staj süreci de yıpratıcı hevesinizi kırmak istemem
Dobis Alp657 çalıştığım firmada dediğiniz tüm haklar mevcut.Ben yanımda ekstra belgem olsun diye almak istiyorum.Yine de teşekkürler öneriniz için