Leylazra Atakların en babasına gelmiş olacağım ki az önce kızı uyutmaya çalışırken bir ağladı bas bas evi inletti.Sanki kızın etini koparıyorlar.Bu gün 11.gün biter mi dersiniz.O kadar zor ki tükeniyorummmm
gocebebirbayan Leylazra 6 aylıkken bitti 3.5 aylıkken başladı. Tamamen üstünden 6 aylıkken attı bu atağı. Canım çıktı oturup ağlıyordum 😥
Esmerella_ Leylazra benim bebeğim 4aylık 10 günlük hiç ağlama yada huzursuz olmadı 2.ay atağı beni mahvetmişti ama şuan bişey yok
Zeynep228 Leylazra 4. Ay atağı mıdır nedir biran önce gitsin bebeğim çok sakin güleryüzlü bi bebek ama bu sefer de memede uyumak istiyor saat başı kalkıyor normalde meme reddi yaşarken tam tersi oldu seviniyorum ama bu seferde memede uyumayı seviyor aman diyorum 2 yaşına kadar böyle emzireyim uyusun ama geceleri sık kalkıyor bu ataklar da ne garip 4. Ay ayağı çok zormuş ölü gibiyim😭
Leylazra gocebebirbayan İnşallah 4 buçukta biter çünkü imanım gevredi.Ne yaparsam yapim durmuyor.Valla yıldım ya
Leylazra Rahimesevda Evet nasıl geçecek diyorum daha 23 gün var be ben perişanım.Onun ağlamasına benim başım ağrıyor
gocebebirbayan Leylazra Allah kolaylık versin. En iğrenç atak gerçekten ama bebeğiniz bu ataktan sonra çok değişmiş olacak. Büyümüş göreceksiniz
Leylazra Esmerella_ olmaz umarım canınız çıkıyor çünlü.Zar zor uyuttuk uyanınca napacam diyorum o denli zor durumdayım.
Giz3w 5 aylik hala bitmedi 3.5 aylikken basladi su an en kotu doneminde gece kalkip uyumamazlik yapmazdi kalkiyor ve uyumuyor.Gunduz 1 dk bile olsa gozunu kirpmadi dun ilk defa.2 aylikken bile 1 kere beslenirdi gece su an en az 4 kere kalkiyor mahvolduk.
Leylazra gocebebirbayan inşallah ya 12 gün oldu ama çok yoruldum hele akşam uyku zamanı yırtıyor kendini başım ağrıyor resmen
burcumasalhazal- 3 buçuk aylığız bugümin başladı tam başladı zorla uyutuyorm yinede uyanıyor bu nasıl atakmış böyle 😔
Leylazra burcumasalhazal- Uyutacağım zaman öyle bir ağlıyor ki anlatamam.Koluma alıp bir sağ bir sola koşuyorum resmen sakinleşince ayağıma alıyorum.Ağlamasın diye uğraşıyorum ama yine de ağlıyor
Toprakseyran Leylazra ahh ahh o ağlamalar uykuya direnmeler çok zor bizde atlattık sayılır tam daha geçmemiş gibi ama günümüz geçti daha rahatız tabi o günlere göre çok şükür rabbime. Allah yar ve yardımcınız olsun 4 ay atağında bende çok oturup ağlamışlığım var 😟
Leylazra Toprakseyran Bende ağladım ağlicam.O kadar bunaldım ki sürekli evin için de ses gürültü ağlama zırlama.Hiç bitmicek gibi Ya 😣
Nefess2020 Leylazra allah kolaylik versin en uzuk atak dönemi şuan aklima geldikce iyi dayanmisim diyorum. Oturup agladiğim bile olmustu ama gececek sabredin bi sure sonra alisiyorsunuz zaten .
Nefess2020 Leylazra inan bizde ayniydik ama geçiyor öyle yada böyle baya bi yipratsada bitiyor. Annelik iste hic kolay değil .
Toprakseyran Leylazra bitecek bitecek Allah ın izniyle sabret biraz daha sık dişini bu en uzun atak oluyor ama biraz sabret geçiyor. Sonra bir bakıcaksın ki bebeğin bu ataktan sonra çok farklı şeyler öğrenmiş olacak. Daha çok oyuncaklar oynamayı oyuncağı tutmayı falan etrafındaki nesnelere atılıp tutmayı falan öğrenmiş olacak atak sona erince ve o inu fark edinceki o mutluluk herşeye değiyor inan 🥰🌼🥰
F0244 Ataklar bitmiyor ki ben dayanamadım aglamasina beraber agladik🙈 3 gün üst üste uyumayinca psikolojik olarak yiprandim benim ki 5 ay 21 günlük