ElaZeyAras MinnakAsel birtutamsac kaansmom TheBaby Ada_kacira Kbr11 Toprak_2019 Yeliz1905 ya doktora dedim antibiyotik mi evet dedi .kızım 3 gündür ateşli iylesmiyor gece olunca bir azıyor düşmüyor ateşi . Saat 21 den gece 2 bucuga kadar hastanedeydik dusmuyordu 😔 acildeki doktor bakmıştı kızıma 😔
MinnakAsel ElaZeyAras Dönüşümlü vermen lazım ateş dusuruceleri dolven mi verdin 4 saat sonra calpol yada pedifen vericeksin pedifen ateş dusurucu olarak çok iyi zeytinyagin içine sarımsak ez az beklet dolapta ayaklarının altina sur çorap giydir çok faydasıni goruceksin
Ada_kacira ElaZeyAras canm dolven ağrı kesici. ateş düşürücü olarak calpol yada pedifen kullan bende hemşireyim dolven antibiyotik değil neyi var neden ateşleniyor
kenankaan ElaZeyAras ilacın prospektüsüne baksanız keske. Orada her şey yazar antibiyotik mi değil mi
2bebelianne__ ElaZeyAras dolven ateş düşürücü ağrı kesici canım antibiyotik değil benim kızımda 2 gündür hasta boğazı balgam dolu kusuyor midesi bulanıyor o acildeki doktorların Allah belasını versin dün 45 kişi ayakta 2 saat sıra bekledim kucagımda kızımla kızımın boğazına bakıp antibiyotik yazdı evde var hangisini yazdınız diye sordum alerjisi var pişik ishal yapıyor o antibiyotıkler biz en hafif olanını kullanıyoruz onu yazın dedim yazmadı Suratıma bile bakmadı Bugün modern tıpa götürdüm kızıma ordakı doktora yazdırdım antibiyotiği ve başladık Seninde antibiyotik kullanman gerekiyor düzgün bir çocuk doktoruna bul git tekrar canım Kanında enfeksiyon çıktıysa boğazı doluysa antibiyotik kullanman lazm
ElaZeyAras 2oglananasi BeN onu antibiyotik sanıyordum kızım boğaz enfeksiyonu geçiriyor ve 3 günüm doldu iylesme yok.
ElaZeyAras Boğazı enfeksiyon dolu kanına baktı ondada vardı neden antibiyotik vermezki ben antibiyotik sanıyordum birde .
MinnakAsel ElaZeyAras Baska bir doktora götürün dolven ates düşürücü ağrı kesicidir dönüşümlü vermediğinix sürece faydasini göremezsiniz ateşi düşmez
tkolcak ElaZeyAras Başka doktora gotur canım. Enfeksiyon varsa mutlaka antibiyotik vermesi lazım kanında çıktı diyosun.
TheBaby ElaZeyAras Ooo vallahi bizle aynı durumdasın. Rsv virüsü. Asla antibiyotik ve hava kullanmadan geçmiuo. Biz 1 haftadır kullanıyoruz doktordan yeni geldik daha 10 gün kullanıcaz hava vs. Hemen başka doktora git
Ada_kacira ElaZeyAras kanda enfeksiyonu varsa bi çocuk doktoruna göster canm bu şekilde evde zor olur kolay kolay toparlanmaz
NaimeYilmaz Dolven ateş düşürücü, ağrı kesici ve iltihap önleyici ilaçtır. Hafif boğaz kızarıklıklarında bu nedenle bebeklere dolven yazarlar. Bir antibiyotik kadar etkili değildir fakat işe yarar.
ElaZeyAras tkolcak evet kanınada baktı .çıldırcam 3 gündür ben ağrı kesici mi vermişim birde saat tutuyordum
2oglananasi ElaZeyAras 6 saatte bir verilir tek basina..donusumlu 4 saatte bir oluyor..bir de antibiyotik zaten genelde gunde 2 kez ayni saatte verilir ordanda aklinizda olsun kqnda enfeksiyon ciktiysa bir doktora daha goturun