EllaNaz_2021 Merhabalar benım kızım dogdugunda neredeyse vucudunun hepsı tüylüdü.ozellıkle anlı ve kulaklarında baya tuy var 🤷♀️ Ve suan 3 aylıgız halen dökülmedi normalmıdır benım gıbı olan varmı sımdıden teşekkürler 💐
Ozgkd EllaNaz_2021 Benim kizimda oyle bugun tam uc ayligiz dökülür diye umit ediyorum benim tuylerim sarıydı belli bile olmaz onun tüyleri siyah siyahh belinde bile var dalga geciyoruz artik 😄
Zhrabrk EllaNaz_2021 oğlum dogdugunda alni ve kulaklari simsiyah killiydi vucudunda hiç yoktu dedimki bu boyle kalacak herkes dökülür merak etme dedi nitekimde öyle oldu 7 ayligiz pamuk gibi oldu oglum hic tüy kalmadi
Honey_mom Merhaba canım benim kız cok tüğlü değildi ama kulaklarında vardı baya 10 gün sonra 5 aylık olacak normalde bende cok bakardım uzun süredir bakmadım ama dökülmüş canım benimkininde 3 aylıkta daha duruyordu🌸
EllaNaz_2021 Honey_mom Allaha suku saglikliyiz anne ic gudusu endiseleniyor birde kiz olunca 🤷♀️ Bizimki de dokulur insallah 💐🙏
EllaNaz_2021 Ozgkd Bizde ayni canim beli omuzlari Anli kulaklari her yerde dudak ustunde simsiyah birde insallah gecer hepimizin yavrulari pamuk gibi temiz olsun🙏🙏
Zhrabrk EllaNaz_2021 hemen hemen 4 5 aylıktı döküldü. Yavas yavas dokuldugu için tam bir zaman diyemiyorum ama 5 aylikken hic birsey kalmamisti
EllaNaz_2021 Zhrabrk benim kizim da eskisi gibi yok dokuldu biraz ama tam ne zaman dokulur onu merak ediyorum😊💐
KucukAdamm EllaNaz_2021 Çok yakindan bakarsan yada yüzüne güneş vurursa belli oluyor. 😅 Öyle bıyıkları var ki . Doğduğunda kulaginin üstü o kadar killiydi ki , babası bı gece uykudan kalkıp kulağında tirtil var sandı 😂😂😂 Şimdi çok belli olmuyor
EllaNaz_2021 KucukAdamm 😂😂 bızımkıde oyleydı esıme dedım bır lazer masrafın daha cıktı demıstım bızımkısını gunese tutmana gerek bıle yok bellı oluyor zaten😂🙈
Gamze00777 EllaNaz_2021 benim kızımda öyle ya alnı biraz açılmaya başladı çok şükür4 buçuk aylık oldu zamanla azalıyor duş aldırırken tülbentle nazikçe ovala çok faydası var