iremm09 Bebeğime sürekli uzun kollu zıbın üstüne tulum veya takım giydiriyorum askılı kısa kollu zıbınları bir sürü var ama kolları üşür diye korkuyorum siz nasıl giydiriyorsunuz küçük kalıcaklar nasıl giydirebilirim🤷♀️
Smy16 iremm09 ben bi tane askılı zıbın üstüne uzun kollu zıbın onların üstünede takım yada tuşum giydiriyorum
ofkelisirin iremm09 şimdilik evimin ısıısı iyi olduğu için kısa kollu zıbın giydiriyorum dışarıya çıkılcaksa uzun kollu giydiriyorum üzerine de takım tulum ne giycekse 💕
Ozlem-Uras iremm09 hiç uzun kollu zibin almadım hep kısa üstüne normal kıyafet giydiriyorum dışarı çıkarken beresi tak triko tulum yaptim onu giydir ohh misss
NurCum Ben Askılı Zıbın Bir Bluz Giydiriyorum Evim Sıcak Diye Gece de Bir Çıtçıtlı Zıbın Bir Tulum Yoksa Kalın Giyindirilse İsilik oluyor
oykus Ben kısa kollu ya da askılı zıbın üstüne tulum veya takım giydiriyorum. Yelek akşama doğru uykudan Yeni uyandığında falan giydiriyorum.
irva iremm09 Sıfır kollu zıbın üstüne de alt üst takım giydiyorum o kadar.Bazen evde yarım kol zıbınla duruyor evim sıcak.Oynarken çok terliyor çünkü.
Smy16 iremm09 ankarada yaşıyorum ben burası baya sogudu malesef pek sıcak olmuyo, doktorlarda kendiniz ne giyiyosanız bi kat fazlasın giydirin diyolar, ben 2 kat giyiyorum bebegim 3
Enda1204 iremm09 bende hep uzun kollu zıbın giydirip üstüne alt üst takım giydiriyordm ki hasta oldu 🤦 doktorumuz bize kızdı şimdi tek ipli zıbın alt üst giydiriyorm şükür iyiyiz 🙏
Alpbeybi iremm09 eviniz 23-24 dereceyse üşümez. Terlemesi daha tehlikeli. Sırtı ve göğsü ılıksa yeterli
Angel00 iremm09 ay ben o şekilde giydirdim çıktı mı ateşi 37 ye doktora götürmüştüm birde aptal kafam o kadar kalın giydirdim diye çocuğumun minik ellerinden kan aldılar enfeksiyon var diyıp ondan beridir uzun kollu zıbın patıklı alt çorap şapka eldiven gıydırıyorum 15 günlüğüz 🌺
Angel00 iremm09 evin derecesini değilde bebeğimin ateşini ölçüyorum aklıma geldikçe dereceyle zaten odadan dışarı çıkartmıyorum hep beşiğinde petekler 46 derece de yanıyor ince battaniye de hep üstünde zaten