AhseninAnnesi 2 aylık kızım yüzüstü yatmaya alıştı, yastık kullanmamın zararı var mı? Siz kullanıyo musunuz?
Adeninannesi AhseninAnnesi benim bebegimde kusmasi oldugu icin dr yastik kullanin dedi bebeklerin kide borusunun kapagi tam calismadigi icin yastiksiz yatinca süt geri cikiyormus yastik geri cikmasini engelliyormua dr oyle dedi ben kullandim ibce hir yastik
Esrelf AhseninAnnesi canım hem yüzüstü yatırıp hem yastık koyma sakın. Bebeğin başı gömülür boğulur Allah korusun. Onun yerine reflü yatağı alabilrsin. Başının olduğu yerde delikler var boğulma riskini azaltıyor.
IrmakBilgin AhseninAnnesi 1 haftadır bizde yüz üstü yatıyoruz. Hem gazını çıkarıyor rahatlıkla hem de karnı rahatlıyor. Eli kolu kıpırdamadığı İçin uzun süre uyuyor. Beli yastığa denk geldiği sürece bir sıkıntı olmuyormuş bizim de doktorumuz öyle söyledi.
AhseninAnnesi Semakacan bildiğimden değil. Yan yatırınca çok oynatıyo elini kolunu, uyanıyo haliyle. Kundak da sevmiyo
Alpgdd 1 yaştan önce yastığa gerek yok. Hatta bazı uzmanlar 2 yaş diyor. 2 aylık bebeğim günde en az 30 dk yüz üstü yatması gerekiyor omurga gelişimi için
hvvgcr Alpgdd ya benim bebeğim hiç bi şekilde yüzüstü yatmıyor sevmiyor öyle durmayı sorun olurmu acaba
Semakacan AhseninAnnesi benim bildiğim doktorların söylediği sırt üstü yatsınlar ama başı sağına ya da soluna dönük olsun bu şekilde kustugu zaman sıkıntı da olmuyormuş
Alpgdd AhseninAnnesi benim oğlum yastıksız yatıyor kafa sağa ya da sola bakıyor. Yüzüstü yatınca kafası yastığa gelir boğulma olur. Boğulma riskinden dolayı yumuşak diye babynesti kullanmıyorum
AhseninAnnesi [bilinmeyen] annem diyoki; siz de hep yastıkla yattınız bişey olmaz. Ama yorumları okuyunca ne yapcağını şaşırıyo insan
ilknurcelik AhseninAnnesi ben hiç yastıksız yatırmadım yatıramam da çok kusan bir bebeğim var 4 aylık olduk hala çok kusuyor hatta yeni yastığını biraz daha yüksekle değiştirdim
hvvgcr Adeninannesi aa bende gündüz bazen yastıkla yatırıyorum ama gece hep yastıksız yatıyor ve bebeğim çok çok fazla kusan bi bebek gece de yastıklı yatırmayı deneyeyim bi
DerenGrkemYetiker Ani bebek ölümlerinin en büyük sebebinin yüzüstü yatırma olduğu söyleniyor uzmanlara tarafından.
Kumsalbal Benim bebeğim 20 günlükken başladı yüZüstü yatmaya ama reflu yatağımız var bizim başının olduğu yer hem yüksek hem delikli kundak sevmedigi icin çok rahat ediyor
Alpgdd hvvgcr Benimki de durmuyor ama babasının göğsünde duruyor. Yastığın üstüne yatırıyorum kalça hafif aşağıda poposuna da tempolu vuruyorum gazi da çıkıyor. Yastık üstünde sakın yalnız bırakmayın. Yavaş yavaş alışacak yüz üstü yatmaya