sevgii_123 Kızlar nasıl yapıyorsunuz yaa ? Diyet yapmadım bakın sadece tatlıyı fln kestim 3 ana öğün 2 ara öğün yaptım yinede şakir şakir akan sütüm azaldı yaaa
Melikeeeecansuu sevgii_123 dıyetısyene gdebılırson onlar emzırmene ve süt attrmak için lıste hazırlıyorlar. Kendın denersen saglıksız dıyet olur sütün kesılır
Lolus sevgii_123 diyetisyenle denedim 3 günün sonunda sütüm azalmisti bebeğim sürekli ağlıyordu doymadıgi içinmiş bense atak haftasi sanıyordum diyeti bıraktım 3 gün sonra sütüm normale döndü haliyle bizim hayatımızda
MySunny sevgii_123 su içmeyi ihmal etmiş olabilir misiniz. En çok süt yapan su dur. Günde 3 litre içmen lazım diyet yaparken.mutfağa girip çıktıkça su iç.ben diyetteyken sütüm hala çok boldu.sabah uyanıyordum, gögüslerim sütten şişmiş oluyordu.
sevgii_123 Melikeeeecansuu sadece tatlıyı kesip ekmeği azaltmistim yaa yok yapmiycam valla bebeğimden önemli değil
Melikeeeecansuu sevgii_123 ben dıyetısyene gıttım 6gunde 3 kılo verdım ama devam etmedım sütümde artıyordu hatta ama eşim ıstemeyınce yapmadım
sevgii_123 sutlucikolata öyle yaparım belki ama sütüm kesilcek diye korktum diyet yapmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum
sutlucikolata sevgii_123 eger asiri bir kilomuz yoksa ben olsam yapmazdim ki diyet yapmamistim yeter ki sutum olsun diye faydali ne varsa yemege calistim🌸
sevgii_123 Melikeeeecansuu anladim canım ben hissettim baya bı azaldı yaa sütünüz azalmadiysa birakmasaydiniz keşke bide yanlış anlamazsaniz kaç kilosununuz?
Melikeeeecansuu sevgii_123 şuan 69kıloyum 64le hamıle kaldım ya az bıse gobegım var bacaklarım felan normal hep. Eşim sütüm azalır dıye ıstemedı sütüm cogaldı dıyede söylüyordum sureklı ama
Melikeeeecansuu sevgii_123 kız yok ama göbegım kaldı cok az gıtmesı lazım. Bölgesel ıncelmeye gıdıyorum gıtsın şu gobek dıye 🤣 dar pantolon gıyemıyorum gıysemde uzun gıyınıyorum üstüme pat dıye cıkıo. Senın kılon kac
Tuanakusunannesi Melikeeeecansuu bende bu hafta bölgesel incelmeye başlıcam sen faydasını gördün mü ☺️
MySunny sevgii_123 var canım.olmaz mı hiç.Ben sağlıklı beslenme ile 90 kilodan 52 ye düştüm.kızım 10 aylık şu an. Suyun çok süt yaptığını bildiğim için,bol bol sağlıklı beslenip su içtim.Sonucunda da sütüm de azalmayı bırak,resmen çoğalma oldu.
Lolus sevgii_123 kesinlikle yok ki zaten kilom yok diyetisyen in verdiği listenin de yedigimden bir farkı yoktu sadece tatlıyı kesince süt azaldi
Melikeeeecansuu sevgii_123 zorsunuyorum😒 kaçla hamıle kalmıştın. Profıl fotonda tam bellı degıl ama zayıf görünüyorsun