Smali Deletedmom0099 merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali Alpaslan34 merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali simgesell merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
simgesell Smali teşekkürler ben 160 tanesini Hepsiburadadan 140 TL ye alıyorum 1 TL’den az yani adet başına
Smali Sevgiapayvuz merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali GBGE İnternet alışveriş gibi düşünebilirsiniz.odemeyi alırım kargo gönderirim.siz nerede oturuyorsunuz.ptt ile gönderirim.kac adet almayi düşünüyorsunuz.?
Smali Birkucuksayrameselesi merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali simgesell fiyatta güncelleme yaptım bu sebepten.5 numarayı 0.70ten vereceğim.hayirli olsun.devir ekonomi devri