Smali Kızlar elimizde fazla fazla slepy ekstra var.her numaradan.almak isteyen benimle iletişime geçebilir.
Smali Sevgiapayvuz merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali simgesell merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali Birkucuksayrameselesi merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali Sltn01 tekrardan merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali Deletedmom0099 merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.
Smali Aybukemm merhaba elimde 5 numara 20li olarak var.piyasa fiyatı tanesine en uygun 1.30olarak veriyor.ben 1tlden 20tl olarak satacağım.kac adet isterseniz.