Birkizbirerkekannesiyim 17-aylik kizim her sabah muz yer ve bazen sorasinda uyur kahvalti etmeden,uykusu geldgi icin.doyurucu oluyor sanirim
2cocuk_1anne_ Birkizbirerkekannesiyim muz çok yemede kabız yapar Bunun dışında zararı yok mız tok tutar ama muz yerine yumurta peynir kahvaltılık yerde daha sağlıklı tabi Vermediğiniz de ne tepki veriyor
Birkizbirerkekannesiyim Winnithepooh hicbisey yemedem sora uyuyor O yuzden acaba zorlasammi yemesi icin
Winnithepooh Birkizbirerkekannesiyim anladim icinix rahat etmiyor peki muz kaldırın görmesin ve bitti deyin oğlumda oyleyfi her gördüğünde isterdi muz bende bez örttüm görmesin üstüne diye ve arka taraflara koydum gormedi bi istedi yok dedim 2 istedi yok dedim sonra ben istedikçe verebildim yine öyle deneyin isterseniz ve peynir zeytin yumurta ne veriyorsanız elbet yiyecek aç kalmamak adına sabahları 😊
Okuroya Bence zorlamayın yemek istese zaten yer. Zorladikca ters tepki alırsınız bu sefer daha kotu olur
Birkizbirerkekannesiyim Okuroya 2gun hastalandi ishal ates ve s zaten zorla yedrdm ac kalsa halsiz olur diye simdi yeni toparlandi
2cocuk_1anne_ Birkizbirerkekannesiyim verme bence kahvaltı yemesi daha sağlıklı olur Hem meyve yi ara öğünde yerse daha iyi olur Mesela pankek domates salatalık peynir zeytin bunları mama tabağına koyup önüne verebilir sin benim kızım da 1 buçuk yaşında sabah kanhaltıyı öyle yapıyor
Birkizbirerkekannesiyim 2cocuk_1anne_ suda pisiyorum,sutte de pisiriyorum,icine pekmez katiyorum,Ve bir kase yediriyorum,hem tok tutar