Denizmelisa Kullanan varmı? Ben kızıma verince uyumuyor hiç ama vermeyince güzel uyuyor. Kullananlarda böyle bişey oluyor mu?
Duru91 Denizmelisa bizde yeni kullanmaya başladık kabız oldu 1 haftadır kakasını yapmıyor bende kestim ferrumu. Ama hala kakasını yapmadı
Mervea Denizmelisa oğlum için kullanıyorum uykuda sorun yaşamıyoruz kakasınıda onu verincedaha rahat yapıyor
balannesiii Duru91 benim doktorum saglık ocagının verdiğ kan ilacına başlama 6 ayda tahlil yaparız o zaman eğer kan düsüklüğü varsa öyle başlarız boşu boşuna bilmeden cocugu kabız yapmaya gerek yok demişti
Mervea Denizmelisa sidefer kullanabilirsin bu arada ferrum verdikten sonra bol bol su verin diş etleri ve dişlerin erken bozulmasına sebeb oluyormuş
Denizmelisa Mervea Doktoruma sorup değiştiricem. Zaten 11,5 aylık 1 yaşında gerek duymazsa inşallah bırakırız
yenibiranne green vermedim 1 yaşında depolar boştu çok kötü oldu kızım kan düşünce hastalıklar başladı. Kesinlikle kullanın ben hata etmişim
green Denizmelisa Ben oğlumun 4 aylık aşısını vurdurmaya gittiğimde sağlık ocağı bana başlayalım dedi ama ne yapmam gerekiyor
Sudemmm Denizmelisa bende denedim cnm ole oldu bizdede. Acaba 1 gun arayla versek sıkıntı olurmu bilemedim 🤔 bnm kızımda kansız bayağı ☹
Deryaa4319 Denizmelisa bu sağlık ocağının verdiği değil mi içinde paraben var başka kullanın bence doktorunuza bi danışın
Denizmelisa Deryaa4319 yok bu sağlık ocagının verdiği değil ben özel aldım. Sağlık ocagının verdiği hiçbişeyi kullanmıyorum
Denizmelisa green doktorunuza danışın ben doktora söyledim tahlil yaptı kansız çıktı çıkmasaydı kullandırmayacaktı
Bts Denizmelisa ferrum bizde kabızlk yapmıstı vegaforon la değiştirek saglk ocagınn verdiği gayt rahat yapıyo artık
Tontisimm bende kullanıyorum biraz kabız oluyor ama yapmayı başarıyor birde diş çıkarma dönemindeyiz ishalken ferrumu verdiğim zaman iyi oluyor uyku düzeninde de sıkıntı yaşamıyorum hiç