UraSsmom Deleted0979 Yaa canım valla çok oldu. Mahvoldum ilk bikaç gün. Hatta hiç iyileşemiycsm heralde dedim o kadar moralim bozuldu ama Geçti şükür 🤲🏻🥰 İlkide zordu ama bu kadar değil yada unuttum bilmiyorum 😂
besa Merisuu Normal doğum konusunda yaranız mı var? Genel soruyorum. Bunun mesele dahi edilmesi saçma çünkü. 🤷🏼♀️
besa Merisuu Ben yorumumu yapmışım, saçma sapan mesele edilmiş. Yarası olanın ben olduğumu sanmıyorum. Size seviyeli iyi günler.
Miskokulu2 Zurafa sezaryen çok rahat geçmişti iyiki sezaryen oldum sadece ilk kalkış çok zordu. İkinciyi bilmiyorum ama geçmiş olsun 🌸
efelettin İkisinde de hemen ayaklandım aslında ama ikincide küçük bebek varsa ekstra zor oluyor bence. Belki o yüzden daha zor deniyor. Evet benimde ikinci, ilkine göre daha zorlandım.
cikolatahurma Zurafa genelde ikinci sezeryan daha kolay derler ben mi yanlış biliyorum çok şükür benimde güzel ve rahat geçti tek sıkıntı gazımı çıkaramadım stres oldum o zaman ağrım oldu sağolsun eşim hiç oturtmadı sürekli yürüttü eve gidince de hep yürüdüm hiç oturmadım yürümek gerçekten çok iyi geliyor
Tazeanne0134 Edanurada Bende korkuyorum ister istemez sen peş peşe olmuş benimde ilk 2020 ocak 2.de 2022 mayıs sonu olacak
UraSsmom Zurafa Solmasın belki daha kolay geçer sizin. Bana herkes 2. Daha kolay oluyo dedi sadece görümcem benim 2ç daha zor geçmişti dedi. Ben çoğunluğa bakarak umutlandım ama daha zor oldu 🤭 İnşallah sizin rahat geçer.
Sunlight Zurafa ilki de çok zordu diyemem ama 2. Sezeryanımı olduktan sonra anladım ki ilki zormuş. İkincide doğumdan bi kaç saat sonra ayaktaydım herşeyi kendim halledecek durumdaydım ben bile inanamadım🤗
Zurafa Sunlight kaç sene vardı arasında ıkı doğumun. Ben ilk cıktıgımda ameliyattan asla doğurmam bir daha diyordum. Şimdi yine deli cesareti geldi
Mucizemsin21 Zurafa aksine daha kolay ilk gün ayaklandım maşALLAH ilk sezeryanım felaketti 40 gün yattım nerdeyse acımdn 2. Çok kolay geçti😇
Zurafa Mucizemsin21 kaç sene vardı iki doğum arasında.aynı yerden kesiliyormuş bide oda daha zor bişey değil mi ya
1prens1prensesannesii Zurafa bence kişinin vücuduna bağlı.. Benim ilk sezeryanım da kolaydı hemen kalktım. 2.de kolaydı. Ve arasında 15 ay felan vardı. Sadece 2.de enfeksiyon kaptı biraz o da sıcaktan nemden kaptı onun harici gayet iyiydim şükür.. 2.5 ay oldu doğum yapalı
Zurafa 1prens1prensesannesii evet tamamen kişiye özel bişey biliyorum aslında. Ama yinede bi ortalamayı öğrenmek istedim.
Sunlight Zurafa ilk oğlum 2017 Temmuz 2. Oğlum 2020 30 haziran doğumlu, tam 3 yaş var aralarında. İlk doğumdan sonra bende öyle diyordum🙈
MerveAkty Zurafa belkide ondandır bilemem . Hastane baya ağrı kesici yaptı bana belkide ondan pek bisey hissetmedim. Hamileliklerimdede sürekli aktiftim