Tazeanneg
Bir uykusuzluktan yorgunluktan yakınmayı deneyin bak o zaman da sizinki de çocuk mu, bizimkiler şöyle yaramazdı böyle uyumazdı biz ne zorlukla nasıl çocuklar büyüttük derler, en zoru başarmış mükemmel anne baba olurlar, sizin yaptığınız da çocuk mu bakmak olur 🤣🤣🤣🙈🙈
Ama vallahi benim oğlum uslu 😅 13 aylık. İllaki ufak yaramazlıklar yapıyor, kitaplıktaki kitapları indiriyor mesela ama asla yırtmaz. Yerden bir şeyler toplar hep, naylon, bulgur tanesi, soğan kabuğu, peçete gibi şeyleri hep hayır yemeyelim diye diye öğrendi, öyle şeyleri bulduğunda bana bakıp muzip muzip güler ben de ne var ağzında dediğimde kaçar, ver dediğimde ağzından çıkarır. Hatta çoğu zaman ben eline aldığında görürsem hemen bana uzatır gülümseyerek 🤣 çok dikkatini çeken merak ettiği şeyler dışında ellemez bir şeyi. Evde kafasına göre geziyor, ona zarar verebilecek her şeyi kaldırdım, hiç atayım kırayım yırtayım huyu yoktur çok şükür.
Ammaaaaaa uyumanın uslululla bir alakası var mı allah aşkına, hiç diş çıkarmamış mı onların çocukları yahu 🤣😃🙈🙈 benim annemler ve kayınvalidemler de öyle diyor hep, ama eşim gerçekten usluymuş. Misafirlikte falan koyduğu yerden alırmış onu kayınvalidem. Cidden de eşim sakin sessiz bir insandır, ağırbaşlıdır çok. Yani onlar bayağı bir abartıyorlar ama uslu çocuklar da var gerçekten ben gördüm 😃