Eyyupmuhammedyusuf Mucizem21 Yegenimin ismide adar… Mart demek.. bizim oralarda Mart ayında doğan erkek çocuklara genelde adar ismi koyulur
3_bebeli_ana Ezgiray02 valla ben hiç duymamıştım çok şaşırmıştım hatta ama şimdi şimdi kulağa hoş geliyor açıkçası
Ezgiray02 3_bebeli_ana ya güzel ama biraz da korkutucu bana göre uzay bi boşluk çünkü düşünsenize ismine çekse hep boşlukta olacak
3_bebeli_ana Ezgiray02 ayy allah korusun bu yönden hiç düşünmedim çocuklarımıza aslında anlamı güzel manası hoş isimler koymamjz gerekli kişiliğini yansıtacak isimler olmalı haklısınız
Ezgiray02 asli_gulmina güzelmiş ama almina duymuştum ama Gül Mina yı ilk defa duydum ayrı ayrı duydum yan yana ilk kez duydum ismiyle büyüsün inş bütün evlatlar
Ezgiray02 Bir tane daha aklıma geldi yakınımız kızına ayris ismini koymuştu ay ışığının kumsaldaki parıltısı demekmiş nüfus memuru yabancı mısınız diye sormuş 😅
Umay55 Benim kızımın adı da Umay 💕 Şimdi oğlum olcak hayırlısıyla inşallah ama daha adını bulamadık uyumlu olsun die bi derdimiz de yok üstelik ama daha adı gelmedi oğluşumun
Ezgiray02 Yengecanne_ 😂😂 olabilir hersey oluyor valla anlamına baktım güzelmiş aslında hoş latif yakışıklı demek diğer anlamı da daima demekmiş