elifineylulu Ezgiray02 Bizim lise de sınıf arkadaşımın adı Sinejan’dı çok tuhaf gelirdi kıza hep Jan Jan yada ajan derlerdi 😀 Botan,Mervan,hevi de çok değişik isimler ama doğu da kullanılıyor
Eyyupmuhammedyusuf Mucizem21 Yegenimin ismide adar… Mart demek.. bizim oralarda Mart ayında doğan erkek çocuklara genelde adar ismi koyulur
Mucizem21 Eyyupmuhammedyusuf ya ne güzel bizim nisanda doğdu ben çok seviyodum bu ismi ondan koydum:)
3_bebeli_ana Ezgiray02 ayy allah korusun bu yönden hiç düşünmedim çocuklarımıza aslında anlamı güzel manası hoş isimler koymamjz gerekli kişiliğini yansıtacak isimler olmalı haklısınız
tkolcak Ezgiray02 Kızımın adı Ahsen Ece🌟 Ahsen Kuran’da En güzel anlamında geçiyor. Ece de kraliçe demek. En Güzel Kraliçe anlamı 🥰
Peki Ezgiray02 ben lisede sgk da staj yapmıştım orda kayıt yaparken birkaç değişik isim görmüştüm bir kadının adı TAMAM dı birinin adı DARP dı ( sebep neydi de onca isim içinden bunu seçmişse) biri de MAYA ydı kullanan var ama bana garip geldi yine bu isimde. ☺️
Ezgiray02 Peki darp ne ya gerçekten inanamıyorum hani tamam adını anlarım bazen cok çocuktan sonra bir daha çocuk olmasın diye tamam bu son çocuk der gibi tamam adını koyuyorlar ama darp ne Allah aşkına