Deletedmom55566 3 aylık bebeğim RSV virüsü ne yakalandı bu süreci atlaran arkadaşlar nasıl atlattiniz ne zaman düzeldi 2 Ci günümüz hiçbir değişme olmadı belirtileri halen daha var
SerraSeyda Bebeğim 38 günlük bugün yogunbakimdaki 12. Günü şikayetler 6. Günde azalmaya başladı bizde antibiyotik ve hava tedavisi uygulanıyor
SerraSeyda Aşırı tıkanıklık öksürük ve en son hırıltıyla hastaneye gittik tam zamanında geldiğimizi söyledi doktor bir gün dursaydim solunum cihazına baglanacakti
Deletedmom55566 SerraSeyda çok hafifi tikanikti oğlum öğün acile gitmiştim DR boğaz enfeksiyonu dedi 1 gün antibiyotik etksini bekledim sabah uyandigimda çocuğun tamamen tıkandığı öksürüğü olduğu
Deletedmom55566 Ohaezgi Bulaşıcı bir virus imiş çocuklarda yaygın olan bebekleri fazlasıyla etkiliyen tıkanıklık, öksürük belirtileri
Deletedmom55566 Ulku_06 Rota virüsü farklı bu virüs çok farklı aşısı var ama herkese yapmıyorlar mis şartları varmış
Deletedmom55566 whatsupmom aşısi varmış ama şartları varmış herkese yapmıyorlar yani 35 haftadan küçük doğum yapanlara yapıyorlarmış
Nur1212 whatsupmom rsv aşısı var ama çok pahalı bi aşı 30 hafta altı doğan bebeklere rapor çıkıyor ve o raporla ekim mart arası ayda bir aşı yapılıyor prematüreler çok daha ağır atlatıyor çünkü
Deletedmom55566 Zeh2020 Evet canım bulasici okula giden çocuklar çok dikkat edin dedi Doktor bebeklere öyle bulasiyormuş
ipekk96 Deletedmom55566 bizde 4aylıkken yakalandık evde geçirdik süreci antibiyotik ve hava kullanarak çok şükür 7günde atlattık antibiyotiğide bıraktık 7.gün