Deletedmom636262 Merhaba Annelerim 🥰 çay eşliğinde sizlerle sohbet etmek istedim zira bu zamlardan sonra nelerden tasarruf ediyorsunuz ? Herşey çok pahalılaştı nelerden fedakarlık yapıyorsunuz ?
Zehrayrr Deletedmom636262 aflyet bal şeker olsun bende burada bekleyeyim 😋 zira bu dönemde geçinmek çpk zor çok şükür evimiz arabamız varr ama yine yetmiyor yine yetmiyor 🥴
Deleted0979 Deletedmom636262 Gerçekten artık birey alamıyoruz eve o derece kötü oldu durumunuz Allah sonumuzu hayr etsin inşallah 🤲
Rubab_Mommy Deletedmom636262 ALLAH yardimciniz olsun canim.Ulkenizde durum git gide dahada zorlaşiyo😔Burdada kotu ama yine idare ede biliyoruz.Tez zamanda Rabbim feraha cikarsin in şe ALLAH🤲
Baloglumdoruk Deletedmom636262 valla lüks bir yaşantım olmadığı için tasarruf edeceğim hiç birşey yok 🤣🤣
Deletedmom636262 Zehrayrr teşekkür ederim🌸 aslında dikkat ederim evde bişey atmamaya az yemek yaparım ekmek çöpe atmam köfteye katarım başka neler yaparım burda bende merak ediyorum İndirimleri takim ederim ☺️
Deletedmom636262 Rubab_Mommy amin amin canım valla ne yapacaz artık şaşırıyoruz 🤷♀️🤷♀️ Sen nerde yaşıyorsun
Deletedmom636262 Rubab_Mommy orda nasıl peki böyle şeyler var mı yoksa bunu bi tek biz mi çekiyoruz 🤦♀️
umay2111 Deletedmom636262 genel olarak ihtiyacim olmayan birsey almıyorum gereksiz yere elektrik su tuketimi yapiyoruz yemekleri az az yapiyirum cok nadirdir dökülen yemek bizim evde
Rubab_Mommy Deletedmom636262 Durum kotu ama sizdeki kadar degil.Her gecen gun dolaral yukseliyo ve turk lirasi deger kayb ediyo.Mesela bizim 1azn imiz sizin 6 7 tlniz Bu yuzden cok etkiledi.Bizdede her şey pahali ama bu kadarda degil🙁
kubraanne Deletedmom636262 seker un pirinc vs vs bunlari 1 er kilo alıp 1 ay yettirmeye calisiyorum tuvalet kagidini artik solo selpak falan degilde daha uygun olan mistral mavibeyaz gibi markalari aliyorum yemekleri 2 3 gün yetecek sekilde yapiyorum meyveleri kiloyla degil 2 şer 3 er aliyorum bayat ekmegi ya köfteye yada firinda kizartip corbalara katiyorum ama küflenince napcami hala bulamadim mecbur atiyorum 😒 öyle..
Deletedmom636262 kubraanne küflenince yenmez asla bende şokta indirime girmişti 10₺ kaçta ne almıştım selpak. meyveyide kimse yemez oğlum için az alıyorum ☺️
umay2111 kubraanne bnece kucuk almak bir avantaj degil ama aksine pahaliya geliyor marketler ara ara guzel indirimler yapıyorlar migrosun bu ay cok guzel indirimleri oldu mesela suan 75tl uzerine 12 li selpak tuvalet kagidi 15 tl normlade 35 lira ben iki paket aldim baya gider bize
EsZe kubraanne ekmeği dilimli şekilde alıp buzluğa atarım yemeden kısa süre önce çıkartınca hemen salıyo zaten kendini. 5 yıldır daha hiç bayat ekmek yemedik bu sayede. Ve hiç ekmek küflenmedi