Seymaemre-asya34 Gece uyudu ama gündüz hiç uyumadı uyuduğu aan 10 dk snra uyandı varmı benim gibi olan gece dgl de gündüz uyumayan
_esraaozturkk_ papatyaannee Dolunay mi artik neyse bir an önce gitsin bugünde çok huysuz sizin çocuklarınız da aynı mi biran peşimi birakmio herşeye ağlıyor 😔
escmrk _esraaozturkk_ 2 dk durmuyo tuvalete gitsem bile arkamdan ağlıyo kıpkırmızı oluyo sürekli kucağımda durmak istiyo bi an önce geçsin valla
brnykt Her dolunay olmasa bile 3 dolunaydan 2 tanesi etkiliyor acayip uyku sorunu yaşıyoruz. Şu sıralar da öyle. 😂
kuzey-21 papatyaannee nasıl etkilendi acaba. Benmde bebeğim dün bi anda ağlamaya başladı gece de ağladı sürekli. Dolunay etkiliyor mu böyle
melasya papatyaannee haha bende benimki nasil deliksiz uyudu diyorum hayret.demek dolunayda deliksiz uyuyo benim oglum😂😂
nelmali papatyaannee yok o kadar bekleyemem valla yorgun oluyorum dayanamam bir yere kadar bekleyebiliyorum sonra bırakıyorum beşiğe o da sızıp gidiyor ses olmayınca 😁
papatyaannee Ilayda0098 bende dün gece çıldırdım artık dışarı çıkardık arabayla gezdirdik yok çocuk uyuyamadı sabaha karşı yorgun düştü
papatyaannee Seymaemre-asya34 dün geceydi benim bebeğim uyuyup hem ağlayarak uyanıyordu sabaha kadar uyumadı sanırım dün gece çok kişi bu durumdaydı