papatyaannee Arkadaşlar bu gece dolunay bebeklerimizi etkilemiş olabilir mi benim gibi düşünen bebeği hala uyuyamayan var mı ?
Ysm2019 papatyaannee benn kafayı yiycem uyutuyorum yataga koyuyorum 10 dakkaya kalmadan uyanıyor gece 2.30 dan beri sürekli böyleyim :(
nesee Veşşemsü tecrî Iimüstekarrin Iehâ zâIike takdîruI azîziI aIîm VeIkamere kaddernâhü menâziIe hattâ âdekeI urcûniI kadîm
Yeniannneee nesee bu ne duası acaba Bizimki de uyumuyor 12 den beri gözleri yarı kapalı uykusu var ama tam uykuya dalmıyor
nesee Yeniannneee kirpiklerine bakın çift çift olmuşsa dolunaydan etkilenmiştir dolunay duasıdır dedem hep dolunay vakti çocukların üstüne okurdu
NeverGiveUp papatyaannee benimkini çok etkilediğini düşünüyorum. Normalde gece kesintisiz uyuyan bebeğim 3 gecedir çığlık çığlığa uyanıyor 2-3 kere.
nelmali papatyaannee benim kızım da gece direndi uykuya normalde uyuması gereken saatte dayanamadım en son beşiğe bırakıp uyudum kendi kendine uyumuş
papatyaannee Ilayda0098 bende dün gece çıldırdım artık dışarı çıkardık arabayla gezdirdik yok çocuk uyuyamadı sabaha karşı yorgun düştü
papatyaannee Seymaemre-asya34 dün geceydi benim bebeğim uyuyup hem ağlayarak uyanıyordu sabaha kadar uyumadı sanırım dün gece çok kişi bu durumdaydı