Canavarannesi1 Kızım 2 hafta önce yaşına girdi ve çok zayıf bu hafta doktor çölyak şüphesi için test istedi. Testin sonucu haftaya çıkacak ve bu süreç beni çok üzüyor acaba kilosu gerçekten çok mu az 7500 kilo bu arada
HYTmom Canavarannesi1 çalarken gluten hassasiyeti degil mi ekmek bulgur yiyor mu yediginde bağırsak düğümleniyor mu? Çölyak kiloya göre degerlendirilmez diye dusunuyorum
Ask35tego Canavarannesi1 çölyak genelde ishal yapar ama birde kılo ile alakalı değil 90 kg arkadaşım var çölyak hastası Gerçi hastalık demek pek doğru değil Sadece yiyecekleri seçici oluyor Umarım değildir Allah acılarını göstermesin 🌺
Betul1 Canavarannesi1 bende aynı şüphedeyim şuan sonuçlar hemen cıkmıyor mu yarın doktora götüreceğim bizde de gün içinde yedikten sonra hemen kakasını yapıyor kilosu az
Canavarannesi1 HYTmom bende öyle biliyorum öyle bir hassasiyet yaşamadık yani şöyle ki dönem dönem kabızlık yaşıyoruz son zamanlarda biraz sıklaştı ama pek bilmiyorum yinede
HYTmom Canavarannesi1 biraz takip edin isterseniz, kendiniz pirinc yiyebiliyor bulgur yiyemiyor hatta normal ekmek kesilen bıçakla meyve kesip yese çölyakli kişinin yine bağırsak düğümleniyor birazcık takip edin kendiniz bakalim acil şifalar diliyorum
birkizannesi_ Üzülme benim kızımdan da şüphelenmişti doktor. Ama çıkmadı yapısı böyle Allah yardımcın olsun🌸
Canavarannesi1 yasacmalamalo kızımda gelişim problemi var kilo almıyor tedaviye rağmen b12 yükselmiyor kabızlıkta var kandan bakılıyor
Minkpndam Çölyakta mide ağrısı olur gluten yediğinde ishal olur sürekli ve hızla kilo kaybeder bu şikayetler varmıydı?
Canavarannesi1 Minkpndam şöyleki dönem dönem ishal problemi oluyor ama hiç böyle bir düşüncem olmadığı için takip etmedim
Berra-Ali Canavarannesi1 hiç üzülmeyin yakın zaman da başımdan geçti benim kızımda 2 yaşında 10 kilo hiç kilo almıyor diye gittim çölyak testi yapıldı anladığım kadarıyla kilo almaya her çocuğa yapılıyor şükür çıkmadı yumurta alerjisi çıktı ondan dolayı beslenme reddi oluşmuş ve 1 yaşından sonra sıklıkla çocuklarda kilo problemi yaşanıyor dedi doktor sağlığı yerinde olsun da zayıf olsun kafasındayım artık ben
Canavarannesi1 Berra-Ali benim kızım hep kilo problemi var 7500 kilo o da ilaçlarla aldı tabikide sağlığı yerinde olsun kilo zerre önemli değil
Minkpndam Canavarannesi1 anldım kuzum üzülme çölyak olsa gluten yediği zaman hastalanır rahatsız olur velev ki çölyak olursada üzülme en kötüsü bu olsun elhamdülülillah de geç anneyiz üzülüyoruz ama ne hastalıklar var 😢 benim kızımında baş çevresi büyümüş 1 ayda 5 cm yarın ultrasonumuz var uyku uyuyamıyorum 😢