Yagmuralmila Arkadaşlar dün kızıma yaptık aşıyı ikinci dozumuz.. bacağı şiş ve kızarık ne zaman geçer yada böyle olan oldu mu ?
Esra_deniz_erhan Yagmuralmila ben 3. Dozunu ayın 4 ünde yaptırdım hepsinde de aynı sorunu yaşadım ama geçiyor sıkıntı yapmayın
sirineyavrusu Yagmuralmila evet bexero yapıyo bir hafta oldu bizim kızarıklık koyulaştı şişlik fındık gibi oldu kücüldü ama hala var
kenankaan Yagmuralmila haklısınız bizimki de öyle oldu. İşte güle oynaya dikkatini dağıtarak bi şekilde beş dakika da olsa tutmaya çalıştık ara ara faydası da olmuştu
Kuzeybabyy Yagmuralmila evet onuda yaptık o daha rahat geçti ilk doz aşırı huysuzluk ateş yaptı bizde ama ikincide bir şey olmadı bir dozumuz kaldı
Yagmuralmila Kuzeybabyy hayırlısı inşallah oda rahat geçer.. bizdede ilk doz rahat geçti ikinci böyle oldu malesef
Yagmuralmila Kuzeybabyy iki gündür 5 saatte bir parol veriyorum Bizimkide parol ver dedi ağrı yada ateş olursa ama ateş yok işte şişlik olunca bir sinirlendim kendi kendime
Yagmuralmila kenankaan yarın denicem şimdi zor uyuttum uyandır miyim o zaman .. çok teşekkür ederim bu arada
sirineyavrusu Yagmuralmila geçti geçti iki gün sürdü bi yaptıgı gün bide sonraki gün huysuzdu sonra normale döndü