Rainbowdash simiyyy Ya çok istiyordu, güzelde oldu valla yalan yok. Sadece biz fiyatları her yerde böyle sanmıştık, normal gelmişti. Duyunca şaşırdım ister istemez. 😃
Rainbowdash Furug Modellerde gerçekten çok hoş. Verilen paraya değer diye düşünüyorum. Bu arada duşakabinin aynısından kullanıyorum. Cidden çok şık duruyor, kullanışlıda. 🤌🏻
KucukAdamm Furug Enistem Ankara’da mobilyacı . İsterseniz yonlendireyim. Sitelerde iş yeri 😊 Adımla yönlenirseniz yardımcı olur.
Rainbowdash Furug İçi seramik olacak sanırım. Eğer öyle olacaksa parlak seramik tercih etmeyin derim. Bizim parlak seramikti kayıyordu mata çevirdik. Banyo zeminlerinde mat seramik kullanımı daha iyi oluyor. ☺️
Smrenes Abim ev aldı yerler banyo mutfak kapı vs bide yatak odasına dolap falan da yaptırdı duvarlar boyandı vs her şey baştan yapıldı diyebilirim.. 90 bin tlcik İstanbul diyim.. 🤦♀️ Her şey ateş pahası..
Furug Smrenes ben göze aldim cunku bolgeye gore uyguna alicaz, yaptirinca ev de degerlenecek daha.yani suan satilan fiyatlara tekabul edecek
Smrenes Furug evet orası kesinlikle öyle.. Mesela 500 e aldılar evi 90 bin masraf ama biraz zaman geçsin 800 bine bile satarlar yani.. Bu açıdan eğer bütçeniz varsa en güzeli.. Hem kendinize hem de gelecektr satmanıza faydalı..
Rainbowdash Furug Yok renk olarak değil. Doku olarak parlak olmasın, mat tercih edin. Renk olarak hepsinde her renk oluyor zaten herhalde. ☺️
Elfydr Furug seçtiğiniz modeller cok güzel. Maddi durumunuz varsa yaptırın vallahi. Ucuz olmayacağı kesin.
Furug Smrenes biz de cok merkezi 2+1 ama genis bagimsiz mutfak falan 440a alacagiz suan bolgede sıfir 2+1ler 600 en kotu evler 500 600 700