Furug Alacagim evde mutfak,banyo ve girisi yaptiracagim sanirim.. aslinda hicbiri elzem degil ama icime sine sine oturmak istiyorum.girisin ve mutfagin yerlerini kalebodur istiyorum gri renk. tahmini ne kadar mal olur sizce şu sekilde bir degisiklik..
Snowglobe Furug aynalı dolabı çıtasız 6 kapılı 3500 e yaptırdım 1 buçuk sene once. Ama şuna her şey çok arttı. Belki şuan istesek 2 katına yakın olur.
Elfydr Furug seçtiğiniz modeller cok güzel. Maddi durumunuz varsa yaptırın vallahi. Ucuz olmayacağı kesin.
simiyyy 50-70 -arası bişey tutar. İstediğin aynalı dolabı eltim yaptırdı 15 bine. Banyoyu aynı bu şekil ablam yaptırdı 18 bine. Mutfak aynı bu şekil istersen bi o kadarda o tutar
Furug simiyyy ciddimisin yaaaaa nerede bunlar 🙈 daha 2 yil once komsum 25bine mutfagi yaptirdi oyleuse gobek atarim🤣🤣🤣
Rainbowdash simiyyy Bu fiyatlar nerede? 😳 İstanbul’da bu tarz mutfağı kayınvalideme hediye olarak yaptırdık şu meblaya göre anamızın ağlamış olması lazım. Mutfakta o kadar ucuzdur orada diye düşündüm. 😂
Furug simiyyy Ankara daha pahali olabilir mi ki bilmem hicbir fikrim yok ust komsumla konusma firsatim olmadi aslnda o da boyle dosedi tahmini ne olur merak ettim oyleyse sevinirim vallahi 🥰 100u bulur diye konustk esimle
Furug Snowglobe citasizda mantikli aslinda ama yatak odama alicam boy aynasi falan..kesinlikle her sey uctu daha fazla ucmadan basimizi bir yere sokalim modundayiz.
Snowglobe Furug eğer yatak odası içinse sürgülü de yapıyorlar bunu daha uygun oluyo diye biliyorum. Hani girişte falan olsa normal kapak çok daha göze hitap eder ama yatak odasınaysa uygun olması daha iyi göze hitap etmesindense.
Furug Snowglobe yok canim girise dusundum bunu ben duz boy aynasi gibi olur citasizda hos olur diye dusundum ama boy aynasini yatak odama ayri alirim diye dusundum sonra
KucukAdamm Furug Enistem Ankara’da mobilyacı . İsterseniz yonlendireyim. Sitelerde iş yeri 😊 Adımla yönlenirseniz yardımcı olur.