kaymakliekmekkadayifi İnan tam bilmiyorum. Ama leke tamamen çıkmıyor. Zaten yorumları okudum. Aynen tam çıkaramamışlar lekeyi. Eskiler peri olduğunu söyler. Batılmı değilmi yorum yapamıyorum. Batıl şeylere inanmakta günah. Ama net hatırlıyorum. Benim çeyizimdede olmuştu ve asla çıkmadı. Kullanamadım lekeli olanları. Eskiler derki renkli olan şeye değil sadece beyaza gelirmiş. Alkarısının orda doğum yaptığını ve o lekenin asla çıkmadığını söyler. Hatta sana gerçekten bizim ailede yaşanmış bir şeyi anlatıcam. İnanırsın inanmazsın o sana kalmış. Babamın babannesi bu alkarısını ahırda atın üzerindw yakalamış. Fark edince hemen başörtüsündeki iğneyi ona batırmış. İğneyi batırınca kaçamıyorlarmış. Uzun süre hizmetinde kullanmış. Bir söz vermiş o şekilde salmış onu. Senin 7 ceddine dokunmuycam zarar vermiycem demiş. Ama benim çeyizime gelmiş🤣 Doğurmuycam dememiş demekki🤣 Ay anlatırken güldüm. Ama bu gerçek yaşanmış bişey. Yani uydurma falan değil. Kadının akli dengesi yerindeymiş. 100 küsür yaşında ölmüş ama dipdiriymiş. Sonuçta Allah 70.000 alem yaratmış. Gözlerimizde perde var herşeyi göremiyoruz. 1 perdemiz kaldırılsa gördüklerimiz bizi çıldırtmaya yetermiş akli denge olarak. Bizle beraber bir sürü yaşayan var dünyada bilmediğimiz bildiğimiz halde göremediğimiz