Mini_ka Arasannesi- moralim bozuk olunca Bora duran- insan dinlerim. Tükeniyor insan diyor. E tukenmedik mi zaten 😂
MyEternalLoveNoyann Arasannesi- ben genelde Athena falan dinlerim (kafama göre vs )gibi hareketleri sarkilarini
VERA19 Arasannesi- Evet bende tüm şarkılarını seviyorum ama Mero’yuda çok sevdiğim için Mero ile olan şarkısı favorim😍
Annesininprensesi55 Arasannesi- Bende saç kurutma makinesi sesi süpürge sesi çamaşır makinesi sesini çok seviyorum kızımdan alıştım vazgeçilmezim oldu😂😂😂
Arasannesi- @MyEternalLoveNoyann evet kafama gore güzel. O kırmızı oda da oynayacakmış gökhan biliyor muydunuz 😂
Tatlican Arasannesi- moralim bozuk olunca kendimi sessiz moda alırım zaten normaldede müzikle aram iyi degil
Arasannesi- @VERA19 evet meroyu olabilir şarkısıyla tanıyoruz gerçi 🤗 ben elimi sana verdim oda güzel
Arasannesi- @Tatlican haklısın canım ama böyle biraz kafayı dağıtmak iyi gelebilir sana da 😊 müzik ruhun gıdasıdır 🎶
yinehamile35 Arasannesi- athenanın albümlerini dinlerim bak takılmana şarkısı ah yaşamak var ya şarkısı gibi.Sözleri hep aklımı başıma getirir umursamaz olurum☺️