2maviboncuk ikizannesii01 Kulniyoruz biz bence tat farki olacağını sanmam ama önce Bi teneke alıp deneyin devamını ona göre alırsınız
2lokummannesiii ikizannesii01 Biryağın olemini kullanıyorum. Yağın da sağlıklısı önemli araştırın bence.
sincapinannesi ikizannesii01 bim ürünlerini çoğunlukla bölgesel fabrikalardan alıyor.. arkasındaki fabrikayı okuyup alabilirsiniz..
ikizannesii01 buzlulimonata evet annem de öyle dedi. Bir eşime bir bana 2 tane kardeşime aldırcam şimdilik. 2 taneyi de bir kaç gün sonra başka BİM’den almayı planlıyorjm😅
Winnithepooh ikizannesii01 1 adet alip deneyin risk atmayinnkendinizo damak tadı herkesin bir olmaz migros yag kullanıyorum ben 3 yildir annem aldi sevmedi mesela deneyin öyle alinnderim
barbarosunannesi ikizannesii01 kızartmalar da ayçiçek yağını kullanıyorum bimin .alışmaya bağlı yemeklerde midemizi eksitiyor .
fn2827 Caglarass 🤣🤣zamlar ülkesinde yaşıyoruz yakında insanoğlu bile zamlı zamlı piyasada gezecek tövbe yarabbim🤣🤣🤣üzerimizde zam yazan tişörtler giyeceğiz artık her yerde