Simra Bellaesmer aynn salgin var da yeni virus mu 😳benim oglum bronsit oldu bir hafta hastanede yattik şükür ilgilendiler devlet hastanesinde kaldik
Mimi90 Sevinc24 belirtileri neydi acaba benım kuzum sadece öksürüyor birde sadece geceleri balgam takılıyor
Simra Eylul_01 benimde oyle dedi doktor ama cigerden geliyormus birde burnu asiri tikanmisti burnunu temizlediler sizde temizletin burnunu bide baska doktora gotururn gecmezse
Eylul_01 Simra bizim ciğerden gelmiyor temiz dedi ilk önce bende tedirgin oldum ama başka bir doktora daha gösterdik oda aynı şeyi söyledi hatta ciğerden gelseydi hemen yatışını yapardım dedi
Eylul_01 Simra burnu içinde evde kendim serum fizyolojik şıktım fakat çok fayda etmedi sürekli sıkmam lazım kızım izin vermiyor malesef çok zorlanıyorum sıkarken
Gules Bulaşıcı yazmışsınız nasıl peki grip nezle gibi mi bulaşıyor görümcemin oğlu 3,5 yaşında aynı şeyleri yaşadı ve biz bu derece bulaşıcı olduğunu bilmeden 6 aylık bebeğimle ziyretlerine gittik bugün allahım sen koru umarım bize bulaşmamıştır
Simra Eylul_01 him bazi doktorlar pek anlamiyor ya ben kac defa goturdum bilemediler snra bi doktra goturdum oda dedi cigerden geliyir dedi ilk goturdugumde burundan geliyor dedi ben arastirdim fln iste sırtini dinleyin eğer hiriltisi dinlediginiz sırtindan geliyorsa bronsit diye okumustum bizim gene basladi hiriltimiz harbuki yoktu bu hafta basladi ger gecmezse gene gitcem doktora sizde bi sırtini dinleyin
Eylul_01 Simra banada başka bir doktor söylemişti sırtını dinle diye ama iki doktorda şeyi söyleyince burnundandır dedim bir kaç güne geçmezse başka doktora gene götürürüm sağolun
DeletedMom2893 Simra geçmesini beklemeyin götürün kızım da bronşit oldu iyileşti 3 hafta sonra tekrar oldu daha hırıltı duyduğum gün götürdüm ve doktorumuz hastaneye yatacak kıvama gelmiş tekrar dedi ama evde tedavi verdi öyle iyileşti. Birde şey dedi eviniz çok sıcaksa ya kombiyi düşürün ya da kapatın ciğerlere kuruluk yapıyormuş o yüzden tekrar ediyormuş.
minniegibi-amadegil Bellaesmer Ne kadar değişik değişik salgınlar çıkıyor ortaya ya 😔 evden çıkasım gelmiyor.
2mucizemm Eylul_01 bizde ciğere inmedi ama bir hafta yattık hava tedavisi antibiyotik fln 2 yaş altını çok etkiliyormuş
DeletedMom2893 zynpsk benim kızımda da başta normal hırıltı vardı sonra daha kötü oldu bronşit olmuş ilk götürdüğümde ilgilenmemişlerdi haliyle ilerlemiş biraz daha geç getirseydin zatürre olacakmış dedi dalga geçer gibi ihmal etmeyin.
zynpsk DeletedMom2893 tek hırıltı vardı diymi bizimde 4 gün var devam ediyor gece uyurken olmuyor gündüz oluyor genelde sonra nasıl ilerleme oldu başka belirti varmıydı
Adalina75 Bellaesmer benim kızında 10 gündür hasta ilkten burun akıntısı vardı götürdük boğaz enfeksiyonu dediler antiyobitik verdiler 2 gün sonra kızım kusma öksürmeye başladı tekrar götürdük bronşit başlangıcı dediler hava verdiler iğne yaptılar eve hava makinesi aldık bi torba ilaç aldık geçen gün kızım yine fenalaştı öksurmekteb bogulucaktu yine hava verdiler ama hiç test yapmadılar
Oyku16 zynpsk hirilti varsa en azından bir muayene iyi olacaktır kendiniz de dinlediğiniz göğsünden ya da sırtından haltı o şekilde geliyorsa bence doktora gidin
bsra1321 Bellaesmer ak sigorta, tamamlayıcı sağlık sigortası. Kendim de sigortacıyım zaten.. yılda 10 defa doktor muayenesi, laboratuar hizmetleri (tahlil röntgen vs) yatarak tedavi (hastanede yatış , ameliyat) limitsiz
DemirAlaz Bellaesmer benim bebeğim 10 gün yogun bakımda kaldı antibiyotik ve buhar tedavisi uyguladılar cok illet birşey çok geçmiş olsun